Produktkategorier
Andre

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Indledning

Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende, medmindre de fraviges ved udtrykkelig skriftlig aftale mellem parterne. Erhvervsdrivende kan handle hos Hans Høj Lagerinventar A/S (herefter HHL) mod kontant betaling. I vores webshop kan der betales med følgende korttyper; Dankort, eDankort, Visa, Mastercard og JCB. Erhvervsdrivende har tillige mulighed for at indgå aftale om fakturering med betalingsfrist. Der leveres overalt i Danmark, dog undtaget ikke-bro faste øer, Grønland og Færøerne. Levering til ikke-bro faste øer samt levering udenfor Danmark sker efter særskilt aftale.

2. Priser

Alle priser er i danske kroner, ekskl. moms og leveringsomkostninger. Leveringstid kan ses på ordrebekræftelsen under hvert produkt og hele ordren afsendes når alle varer er på lager. Kan vi ikke levere indenfor den angivne leveringstid, så kontakter vi dig på mail eller telefon. Vi leverer mandag til fredag mellem fra kl. 8-16. Ønskes en specifik leveringsdato angives dette i kommentarfeltet, men hvis den fraviger fra vores almindelige leveringstid kan den ikke garanteres.

3. Tilbud

Kun skriftlige tilbud er bindende. Alle tilbud er med forbehold for mellemsalg og er gældende i 8 dage fra tilbuddets dato.

4. Ejendomsforbehold

Ejendomsretten til de leverede produkter tilkommer HHL, indtil disse er fuldt og helt betalt af køber.

5. Levering

5.1 Leveringssted og risiko

Levering finder sted på købers forretningsadresse eller efter nærmere aftale på angivet adresse. Alle forsendelser, der foretages af sælger pr. bil. er betinget af, at aflæsningsstedet er tilgængeligt for en lastvogn ad farbar vej. Køber er ansvarlig for omgående aflæsning, og eventuel ventetid sker for købers regning. Levering regnes ved vognkant, og risikoen for varen overgår samtidig til køber. Som udgangspunkt stilles ingen forsendelser uden kvittering for modtagelsen. Leveringer som efter købers ønske stilles uden kvittering, er for købers egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelser.

5.2 Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne følger vores transportørs prisliste og oplyses ved bestillingen. Hvis køber ønsker at afhente varer, skal dette aftales på forhånd.

5.3 Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb, når du handler hos os. Det betyder, at du har reklamationsfrist på 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Køber skal ved levering - og inden der kvitteres for modtagelsen - kontrollere, at det korrekte antal er leveret, og at varerne er i hel og ubeskadiget stand. Er der skader på varerne eller svarer antallet ikke til det, der står på fragtbrevet, skal køber meddele dette skriftligt ved påtegning på fragtbrevet. Gør køber ikke indsigelser i umiddelbar forbindelse med leveringen, kan der ikke senere reklameres over manglende enheder eller transportskader.

6. Fortrydelsesret

Der er fuld fortrydelsesret inden for 14 dage. Ved evt. returnering skal køber dog selv betale returneringsomkost- ningerne. Varer skal returneres uskadt og i original emballage. Køber skal kontakte sælger på tlf. 70 27 35 00 inden varerne returneres.

7. Reklamation af varen

Når du handler hos os, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 2 år. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for straks efter, at du har opdaget fejlen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Varen sendes til:
Hans Høj Lagerinventar A/S
Allévej 60 C
2635 Ishøj

8. Betaling

Leverancer til virksomheder, herunder delleverancer, betales kontant ved køb og trækkes ved afsendelse fra lager el- ler efter aftale netto kontant senest 8 dage fra faktura dato, medmindre andet er udtrykkelig skriftligt aftalt. Der pålægges ikke ekstra kort-gebyrer. Købers indkøbsbetingelser er kun gældende under forudsætning af HHL skriftligt har accepteret dem. Såfremt betalingsbetingelserne ikke overholdes, beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned samt rykkergebyr.

9. Produktinformation

Køber er ansvarlig for at varen benyttes i.h.t. brugervejledningen, og at varen i sin helhed egner sig til købers behov/ anvendelse.

10. Generelle oplysninger

Juridisk navn: Hans Høj Lagerinventar A/S Organisationsform: Aktieselskab
CVR-nr. 27493823
Adresse: Allévej 60 C, 2635 Ishøj
E-mail: office@hhl.dk
Telefon: 70 27 35 00

11. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf. nr., mobil nr. og e-mail adresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registres hos HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på hhl.dk er HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S. Som registreret hos HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S har du ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: office@hhl.dk Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registrering. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: office@hhl.dk

Jeg handler som