Produktkategorier
Andre

Grenreoler til dit lager

Har du brug for at opbevare lange genstande, som du både kan tage ned manuelt og/eller maskinelt, er grenreoler den rigtige løsning til dig. På grenreoler kan du have rigtig lange genstande liggende, fx stålrør eller træplader, og dermed opbevare dem bedst muligt og på den mest professionelle måde. 

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S fører vi et bredt udvalg af grenreoler til forskellige behov. Du finder billige grenreoler til både let og mellem last samt enkeltsidet og dobbeltsidet grenreoler, hvor der kan opbevares materialer på begge sider. Se udvalget af grenreoler herunder. 

Varer 1-12 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Køb grenreoler til nem opbevaring af lange af materialer

Grenreoler er en ideel løsning, hvis du ønsker nemt at kunne opbevare lange materialer, som kan være svære at håndtere pga. deres længde, på en professionel måde. Uanset om du leder efter en grenreol til let eller mellemtung last, finder du det i vores udvalg. 

Vores grenreoler til let last fås både enkelt- og dobbeltsidet. Maxvægten pr. stamme er mellem 1000-1120 kg, mens maxvægten pr. gren er 140 kg. Reolerne fås desuden med både 2 og 3 stammer. Ønsker du at udvide reolen til 4 eller 5 stammer, er det også muligt at tilkøbe tillægsfag. Der er derfor stadig stor fleksibilitet med vores grenreoler. 

Ved vores grenreoler til mellemtung last har du samme fleksibilitet og tilkøbsmuligheder ift. opbygning af selve reolen. Den eneste forskel er vægten, reolerne kan bære. På disse reoler må vægten på lasten pr. stamme være 1250 kg, uanset om reolen er enkelt- eller dobbeltsidet, og maxvægten pr. gren er 250 kg. Den kan altså bære lige lidt mere end reolen til let last. 

Find andre lagerreoler i vores udvalg

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S forhandler vi et stort sortiment af diverse lagerreoler. På den måde kan du være sikker på at finde den reol, der passer til dit behov for opbevaring af genstande. 

Foruden grenreoler, som er gode til opbevaring af lange genstande i fx smedeværksteder og tømmerhandler, finder du også dækreoler, som er den bedste løsning, hvis du ønsker at opbevare dæk på den smartest mulige måde. Derudover fører vi også stål- og arkivreoler, som er gode til opbevaring og organisering af smågenstande samt lagerreoler på hjul, som kan flyttes derhen, hvor der er brug for dem, når der er brug for dem. Vi har altså lagerreoler til ethvert behov. 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Er du i tvivl om, hvilken grenreol du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet mange erhvervsdrivende med at finde frem til de lagerreoler, der kunne opfylde deres behov. Uanset hvad du har af spørgsmål, kan vi med garanti svare på dem og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. 

Se vores kontaktoplysninger på telefon og mail samt telefontider i boksen herunder. Ønsker du i stedet at sende en mail, bestræber vi os på at svare på den inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Jeg handler som