Produktkategorier
Andre

Dækreoler – til professionel opbevaring af dæk

Det kan være en træls fornøjelse at skulle finde plads til sommerdæk, vinterdæk, eller dæk med eller uden fælge. Enten er de placeret dårligt og fylder for meget, eller også bliver dækkene beskadiget ved en dårlig opbevaring. Med en dækreol kan man opbevare dæk på en nem og smart måde uden at skulle bekymre sig om, at dækkene fylder for meget eller bliver beskadiget. Dækreoler er en professionel opbevaring af dæk, da dæk og fælge opbevares på den bedst mulige måde. På reolen kan dækkene ikke rokke sig ud af stedet, dæk og fælge bliver ikke ridset, beskadiget eller deformeret, og samtidig er der orden på dækkene, da alle dæk er samlet på ét sted. Dækreoler er i den grad med til at holde orden i dæk, uanset om det drejer sig om 4 dæk eller 300 dæk. Opbevaringen af dæk bliver nem og overskuelig, da man let kan få et overblik over de forskellige dæk, da de er placeret lodret på reolerne. Dækreoler er aldeles smarte opbevaringsløsninger, da reolerne er lodrette, og højden på rummet bliver udnyttet. Reolerne er ligeledes lange og smalle, og man sparer dermed en masse plads i rummet.

7 varer

Faldende orden
Dæktralle. Ø650 mm
890,00 kr.
Gå til produktet
Dækreol på hjul.
H2200 x L1600 x D0500 mm
2.790,00 kr.
Gå til produktet
Dækreol 2 fag.
H2000 x L3200 x D0400 mm
2.838,00 kr.
Gå til produktet
Dækreol tillægsfag.
H2000 x L1550 x D0500 mm
1.204,00 kr.
Gå til produktet
Dækreol tillægsfag.
H2000 x L1550 x D0400 mm
1.204,00 kr.
Gå til produktet
Dækreol 2 fag.
H2000 x L3200 x D0500 mm
2.838,00 kr.
Gå til produktet
Sækkevogn til dæk - 200 kg
1.790,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Vi tilbyder dækreoler, der passer til ethvert behov

Udover at dækreoler sparer plads og holder orden i dækkene, så bidrager reolerne også til dækkenes holdbarhed. Ved at dæk står på en hylde undgår man, at dækkene kommer i kontakt med fugt, olie og kemikalier. Ved opbevaring af dæk i en længere periode er det bedst for dækkene, at de opbevares stående i en dækreol. Opbevares de ved at blive stablet, andre genstande bliver placeret ovenpå dem eller lignende, bliver de deformeret. Dæk og fælge opbevares bedst på dækreoler, der placeres et tørt og ikke for varmt sted uden for meget sollys.

Vores store sortiment indeholder dækreoler, der passer til ethvert behov, uanset om der skal opbevares mange dæk eller få dæk. Reolerne kan fås i størrelser, så de kan placeres i forholdsvis små rum som eksempelvis et mindre værksted eller hos en automekaniker. De kan også fås, så de kan dække et stort areal som eksempelvis et dækcenter, dækhotel, lager eller en hal. Er der ikke plads indenfor, tilbyder vi også reoler, der passer til en stor container, som kan placeres udendørs.

Med dækreoler sparer man plads, og man holder orden og har overblik over dækkene. Dækkene bliver også opbevaret på den bedst mulige måde, da de holder deres form, ikke bliver ridset og ikke er i kontakt med fugt, olie eller andre kemikalier.

Jeg handler som