Produktkategorier
Andre

Reoler på hjul
Vil du gerne udstyre dit lager eller din butik med en reol på hjul?
En eller flere reoler med hjul er en praktisk og fleksibel løsning, der kan give dig mange muligheder, når du skal organisere dine kvadratmetre.
Her på siden kan du se vores reoler på hjul, der er produceret efter alle kunstens regler.
Det er altså reoler, du kan stole på, og som vil kunne danne rygraden i din opbevaring i mange år frem.

5 varer

Faldende orden
H2200 x L1600 x D0500 mm
2.790,00 kr.
Gå til produktet
H1900 x B1250 xD600 mm
3.890,00 kr.
Gå til produktet
H1900 x B1250 x D1000 mm
4.790,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x B1900 x D1000 mm. 4 hylder
4.290,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x B1900 x D1200 mm. 4 hylder
4.490,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

En reol med hjul er alsidig og praktisk
Forskellen på et stationært reolsystem og reoler med hjul er enorm, og den ene løsning vil ikke nødvendigvis være ideel for alle. Hvis du har brug for at kunne ændre sammensætningen af din lagerplads, og måske endda skifte opbevaring fra rum til rum, så er reoler på hjul det oplagte valg. De sparer dig meget tid, når der skal flyttes bare en lille smule rundt på dine reoler. Du får reoler, der er særligt egnet til mobilitet, og det er en kvalitet, som mange af vores kunder efterspørger. 

Da lagerreoler på hjul er flytbare, kan man stille dem helt tæt sammen. Når man skal hente varer, så kan du rulle den relevante lagerreol på hjul frem og igen tilbage på plads. Herved kan du optimere din pladsudnyttelse med omkring 50%. 

Kast et blik på de forskellige formater og typer af reoler på hjul, og se om der ikke er lige den type reol, som du har brug for.

Nye muligheder med et fleksibelt butiksrum
Har din butik brug for nye reoler? Måske er en kombination af faste reoler og mobile reoler på hjul en perfekt løsning, som det er for mange andre. Når du sikrer dig fleksibiliteten ved at have et vist antal reoler med hjul, så kan du nemmere skabe nye udstillinger, produktpræsentationer og forandringer af kategorierne i din butik. Ved at ændre lidt i butikkens fremtoning, så holder du også oplevelsen frisk for dine kunder, der påny kan gå på opdagelse i de produkter, du har til salg.

Køb reoler på hjul online
Du kan klare alle dine indkøb af reoler her hos Hans Høj Lagerinventar A/S. Vi har alt, hvad et moderne lager har brug for, når der skal opdateres i inventaret. Du kan nyde godt af et online køb, og den efterfølgende forsendelse, der sparer dig for en tur i en fysisk butik. Hvis du har nogle spørgsmål til vores reoler på hjul, eller andre af vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig vores bedste rådgivning, så du kan få det lagerinventar, du har brug for.

Jeg handler som