Produktkategorier
Andre

Trækvogn til lager

Ønsker du at lette arbejdsbyrden, øge effektiviteten og forbedre sikkerheden på din lagerarbejdsplads? Med en trækvogn kan du transportere produkter og forskellige materialer nemt, hurtigt og sikkert. Trækvogne til lager er nemlig alsidige og praktiske vogne, der er designet til netop dette. 

Hos HHL finder du flere forskellige trækvogne. Vi forhandler både almindelige trækvogne, trækvogne med netsider og trækvogne med gavle og sider. Alle trækvogne, som du finder her på siden, er selvfølgelig designet i holdbare materialer. Tag et kig på udvalget her på siden og find de trækvogne, der passer til jeres behov.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er fordelene ved trækvogne til lager?

Der er mange fordele ved at bruge trækvogne på arbejdspladsen! Når du bruger en trækvogn, effektiviserer du arbejdshastigheden, da du kan transportere flere ting på en gang. Samtidigt skåner du også dig selv eller dine medarbejdere, da I ikke skal foretage tunge løft på længere distancer. Placér bare produkterne eller materialet på trækvognen, og så kan du rulle afsted med det! Lettere bliver det ikke.  

Det er vigtigt at følge belastningskapaciteten, når du laster trækvognen med materialer eller produkter. Samtidigt skal du huske at overveje, hvilke hjul der passer bedst til lagerets gulv og dine specifikke transportbehov. 

 

Find transportudstyr og -løsninger hos HHL

Hos HHL forhandler vi et stort sortiment af forskellige vogne, der er designet til at udføre forskellige gøremål. Udover trækvogne til lager, som du finder her på siden, finder du et væld af andre transportvogne blandt vores udvalg. 

Mangler du vogne til paller, også kendt som pallevogne, som du kan bruge på jeres lager, har vi dem blandt vores sortiment. De er særligt effektive at bruge, når pallerne på lageret skal organiseres eller flyttes. Vi forhandler desuden også sækkevogne, som er nyttige at bruge, når kasser, pakker eller noget tredje skal transporteres. 

Var det ikke lige trækvogne til lager, vogne til paller eller sækkevogne, du ledte efter, men i stedet bordvogne og rulleborde, så har vi selvfølgelig også det i vores sortiment. 

 

Har du et spørgsmål?

Hvis der opstår tvivl om, hvilken trækvogn til lager der er den bedste til dine behov, så skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi har indgående viden om de trækvogne, som vi forhandler, og derfor kan du trygt regne med, at vi står klar til at hjælpe dig.  

Det samme gælder, hvis du har et spørgsmål til nogle af de andre transportvogne, som du finder i vores sortiment – fx løfteborde, sækkevogne eller rulleborde. Du kan kontakte os på tlf.nr. +45 70 27 35 00 eller på mail office@hhl.dk. Vi gør altid vores bedste for at besvare henvendelser hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Jeg handler som