Produktkategorier
Andre

Transporter nemt ting rundt på lageret i en trækvogn

Når du kun skal transportere ting over en kort afstand eller kun kan transportere dem ved en lav fart, er en trækvogn ideel til formålet. Med trækvognen kan du nemt læsse varer, pap og andre produkter op på vognen og så køre dem ned til den anden ende af lageret. Det kan være med til at gøre din arbejdsdag nemmere og gøre arbejdsgangene mere smidige.

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Trækvogn L950 mm
4.690,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn L1500 mm
5.690,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn L2000 mm
6.190,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn L2500 mm
6.690,00 kr.
Gå til produktet
Hjørnestolpe til trækvogn (1 stk.)
90,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn med punkteringsfrie hjul. Sort
3.390,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn med netsider. RAL5010 Gentian blue
9.290,00 kr.
Gå til produktet
Sider og gavle til trækvogn L2000 x B1000 mm
2.250,00 kr.
Gå til produktet
Sider og gavle til trækvogn L2500 x B1000 mm
2.390,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn L1200 mm
4.490,00 kr.
Gå til produktet
Trækvogn. L3000 mm
8.190,00 kr.
Gå til produktet
Sider og gavle til trækvogn L1500 x B700 mm
1.990,00 kr.
Gå til produktet
Side
pr. side

Trækvogn, der passer til dit behov

Vi har et stort udvalg af forskellige former for trækvogne. Det gør det nemt for dig at finde en trækvogn, der passer til dine behov. Det kan være en trækvogn uden sider, så det er nemt at stable ting på den. Det kan også være en trækvogn med sider, så dine varer ikke så nemt glider ud. Trækvognen med et stort gitter på, gør det nemt for dig at transportere mange lette ting på den og stadig have godt styr på dem.

Transportér lasten med en trækvogn

Trækvogne er smarte til transport af en last, der er stor, men ikke skal transporteres langt. På værksteder og mindre lagerhaller skal der ofte transporteres en last med brædder, kasser eller andre materialer, men det skal ikke nødvendigvis transporteres langt. Med en trækvogn undgår man at skulle bære på materialet, og man sparer både tid og fremtidige rygsmerter.

Trækvogne til alle materialer

Trækvognene kommer i mange forskellige design, der passer til de materialer, der skal transporteres. Skal man for eksempel have transporteret brædder, så er det smart at købe en trækvogn med et fladt lad uden sider på. Siderne er tilgengæld smarte, hvis du skal fragte noget porøst, der helst ikke må falde eller rulle ud over siderne. Disse slags er også gode, hvis ikke vejen, man skal køre på med lasten, er helt lige. Til sidst har vi en trækvogn med netsider til den last, der meget let kan hoppe ud over siderne så som flamingo eller andet lettere materiale. Alle trækvogne kommer med to eller fire hjul og et håndtag, der i de fleste tilfælde også har en funktion, der bremser vognen. På den måde kan man let lægge last på og tage det af igen på en sikker måde, hvor trækvognen ikke står uhensigtsmæssigt usikkert. På de fleste trækvogne med sider, kan man slå siderne ned, når man skal laste eller aflaste trækvognen. På den måde er det let at laste trækvognene, slå siderne op, mens man kører, for så at slå dem ned igen, når lasten skal bæres af.

Trækvognenes længder og rummelighed varierer også, men typisk ligger de omkring 2 og 3 meter i længde. De fleste af de større trækvogne kan lastes op til 750 kg, når de skal køres rundt med og 1500 kg, hvis de blot skal stå stille.

Trækvogne frem for køretøjer

 Trækvogne er et ideelt alternativ til et køretøj som transport af last. Køretøjer koster rigtig mange penge, og de fylder meget på et værksted. Trækvogne passer derfor godt til det ligt mindre værksted eller lagerhal. Alligevel sparer man stadig tid på trækvognene frem for at skulle bære alt materialet selv. Hvis der for eksempel er tale om store sten, så kan dette være ekstrem skadeligt for kroppen, og en trækvogn er en nødvendighed på sådanne værksteder.

Jeg handler som