Produktkategorier
Andre

Sækkevogne i en uovertruffen god kvalitet og til beskedne priser
Hans Høj Lagerinventar A/S byder på et stort udvalg af sækkevogne i en sjælden god kvalitet og til de fleste formål.
Mere end et dusin forskellige typer af sækkevogne, som eksempelvis til transport af dæk, modeller specielt konstrueret til trappekørsel, letvægtsmodeller med mere i forskellige prisklasser og i forskellige design som indebærer, at I altid kan finde sækkevogne hos os, som er særlig velegnet til jeres transport opgaver.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Sækkevogne
Den rigtige sækkevogn kan være en stor hjælp i hverdagen, når du skal transportere ting rundt, der er tungere, større og måske uhåndterlige at bære. En sækkevogn er nemlig ikke bare en sækkevogn. Med de rigtige tilpasninger og tilbehør, bliver sækkevognen eminent til lige præcis den arbejdsopgave, den er tiltænkt. Det letter for alvor arbejdet og mindsker slæbet.
Derfor forhandler vi både helt almindelige og special-sækkevogne, der er udformet specielt til f.eks. at transportere tønder, kan bruges til at køre på trapper eller til at køre dæk med. Den rigtige sækkevogn er nemlig det halve arbejde. Så gå på opdagelse her på siden og find din nye, trofaste følgesvend i hverdagen.

Sådan finder du den helt rigtige sækkevogn
Har du brug for en sækkevogn? De fleste husejere har en stående i skuret eller garagen, da det er et uundværligt redskab. De fleste får brug for vognen på et eller andet tidspunkt og derfor kan man lige så godt være forberedt og anskaffe sig en, hvis man ikke allerede jer en. Sækkevogne bruges i bund og grund til at flytte ting med, så man ikke får ondt i ryggen. I forbindelse med flytning er det især rart at have en, da man kan stable ting og sager på den og nemt få det læsset på flyttebilen.

Typer af sækkevogne
En sækkevogn er ikke bare en sækkevogn, da der findes mange forskellige modeller. Hvis man allerede ved hvad dens primære formål skal være, så er det typisk lettere at finde den rigtige model. Skal den bruges i forbindelse med flytning kan det være en god ide at vælge en model, som både kan have læsset små og store ting på sig. Formen på modellerne varierer efter hvad man skal have på dem. Man kan f.eks. få modeller specielt til dæk og tønder. Hvis den er til almindeligt hverdagsbrug derhjemme, så findes der også standard modeller, som man kan løfte lettere objekter på.

Jeg handler som