Produktkategorier
Andre

Rengøringsvogne

Blandt vores store udvalg af forskellige transportvogne finder du også flere forskellige rengøringsvogne til både indendørs- og udendørsbrug. Vores rengøringsvogne er nemme at håndtere, ergonomisk korrekt konstrueret og har en god lasteevne. Vores rengøringsvogne er desuden fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, som sikrer en god holdbarhed og lang levetid. 

Hvis du har brug for råd og vejledning vedr. en af vores rengøringsvogne, eller nogle af vores øvrige transportvogne, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde lige præcis den rengøringsvogn, der passer bedst til dit behov. 

2 varer

Faldende orden
pr. side

Spar tid med en rengøringsvogn 

Med en rengøringsvogn kan dine medarbejdere spare en masse tid i hverdagen, fordi de ikke længere skal slæbe diverse rengøringsredskaber med frem og tilbage, men i stedet kan have det hele samlet i vognen. Ved at samle alle rengøringsremedierne, som fx klude, mopper, spande, koste, svampe og hvad der ellers måtte være brug for i en rengøringsvogn, kan personalet effektivisere og strømline hele rengøringsprocessen. Med alle de fornødne redskaber inden for rækkevidde, minimeres tiden det tager at udføre rengøringsopgaverne. 

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S har vi både små og store rengøringsvogne, så du finder helt sikkert en model, som passer til din virksomhed. Små rengøringsvogne er eksempelvis velegnede til områder hvor pladsen er begrænset eller hvor rengøringsbehovene er mindre omfattende. Det kunne fx være mindre kontorer, private hjem, små klinikker eller praksisser. Store rengøringsvogne er derimod velegnede til større arealer eller mere omfattende rengøring, som fx i detailbutikker, hoteller, skoler, hospitaler, produktionsfaciliteter, lagre og lignende. 

 

En rengøringsvogn skåner dit personale 

En rengøringsvogn er ikke kun med til at gøre rengøringsarbejdet i din virksomhed mere effektivt og strømlinet, men kan også være med til at reducere fysisk belastning blandt dit personale.

Ved at bruge en rengøringsvogn til at bære tunge rengøringsredskaber og udstyr, reduceres den fysiske belastning på rengøringspersonalet. Det kan både føre til mindre nedslidning, færre sygedage og ikke mindst gladere medarbejdere og et bedre arbejdsmiljø. 

Vores moderne rengøringsvogne er designet med fokus på god ergonomi. Håndtagene er placeret i en højde, der mindsker behovet for uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, og er udstyret med hjul, der gør det let at manøvrere vognen rundt, uden at bruge mange kræfter – selv når vognen er tungt lastet. Dermed reduceres risikoen for belastningsskader ved gentagne bevægelser og tunge løft.

En rengøringsvogn er kort sagt ikke blot en tidsbesparende foranstaltning, men i høj grad også en investering i medarbejdernes sundhed, sikkerhed og trivsel. 

 

Rengøringsvogne af høj kvalitet fra Hans Høj Lagerinventar

Hvorfor købe en rengøringsvogn hos Hans Høj Lagerinventar A/S? Fordi vores rengøringsvogne er af høj kvalitet. De er solide og robuste og kan holde i mange år, samtidig med at de er ergonomiske. Vi har nøje udvalgt alle vores produkter, så du får pålidelige vogne, du kan stole på.

Vores rengøringsvogne til indendørs og udendørs brug er eksempelvis fremstillet af stærkt pulverlakeret stålrør og udstyret med pneumatiske gummi-hjul med kuglelejer. Der er med andre ord tale om et produkt af særdeles god kvalitet, men som stadig fås til en konkurrencedygtig pris.

Hvis du ikke fandt den rengøringsvogn, du søgte, eller du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej til det rette køb og byder gerne ind med vores professionelle ekspertise. 

Vi har også et stort udvalg af andre typer vogne, som fx bordvogne, rullevogne, ladvogne, trækvogne, gittervogne, serveringsvogne og meget, meget mere. Uanset hvilken type transportvogn, du er på udkig efter, finder du den på vores webshop. 

Jeg handler som