Produktkategorier
Andre

Plukvogne

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S har vi et stort udvalg af plukvogne og hyldevogne. Vi har plukvogne i mange forskellige størrelser, former og typer, så du finder helt sikkert én, som passer til din arbejdsplads. Vi har bl.a. hyldevogne med alt fra én til fem hylder samt med både justerbare hylder og faste hylder. Vi har også hyldevogne med en kombination af faste og justérbare hylder. Endelig har vi hyldevogne med stige eller med skrivepult. Vi har kort sagt alle former for plukvogne og hyldevogne! 

Hvis du mangler en plukvogn eller hyldevogn til din butik eller dit lager, er du derfor kommet til det helt rette sted. Vi har helt sikkert en vogn, som passer til din virksomhed. Foruden plukvogne og hyldevogne har vi også mange andre former for transportvogne, som fx bordvogne, ladvogne, rulleborde og mange andre vogntyper. Hvis du er i tvivl om, hvilken type transportvogn, der egner sig bedst til din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
Side
pr. side

Effektiv produkthåndtering med en plukvogn 

En plukvogn er et fremragende hjælpemiddel, når det handler om at sikre effektiv produkthåndtering. Plukvogne gør det nemlig muligt at samle flere varer på én gang, hvilket reducerer antallet af ture for at færdiggøre en ordre. Det kan være med til at øge effektiviteten og produktiviteten, hvis du fx driver en webshop. 

 

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S har vi et stort udvalg af tilbehør til plukvogne, som bidrager yderligere til effektiviteten og fleksibiliteten. Vi har bl.a. plukvogne med stiger, skriveplader, justerbare hylder samt både med og uden kant. Med vores manøvredygtige plukvogne kan du nemt og problemfrit komme rundt på hele lageret – også der, hvor pladsen er trang.

 

Plukvogne og hyldevogne til alle brancher

Plukvogne er især nyttige på et lager, hvis du fx har en webshop eller en butik. Her gør plukvognen det markant nemmere og hurtigere at "plukke" varerne til bestilling, eller når der skal fyldes op i butikken.

Men plukvogne kan også benyttes i en lang række andre sammenhænge, og inden for en lang række andre brancher og industrier. Plukvogne er nemlig et alsidigt hjælpemiddel, der kan anvendes alle steder, hvor der er behov for effektiv håndtering og transport og varer eller materialer.

Foruden e-handelsvirksomheder er vores plukvogne særligt velegnede til lager- og distributionscentre, inden for detailhandel og i fremstillingsindustrien, hvor plukvogne kan anvendes til at transportere komponenter og råmaterialer til produktionslinjer. 

Plukvogne kan dog også bruges inden for pakkeforsendelse, gartnerier, landbrug, værksteder, sundhedssektoren og meget, meget mere. 

 

Minimér risikoen for arbejdsrelaterede skader 

Plukvogne og hyldevogne bidrager ikke kun til en mere effektiv ordrehåndtering og produktivitet på lageret, men kan også være med til at forebygge arbejdsrelaterede skader blandt medarbejderne. 

Ved at reducere behovet for at bøje og strække sig eller bære tunge genstande manuelt, mindsker plukvogne belastningen af muskler og led, som kan føre til skader eller overbelastning. Dermed kan plukvogne være med til at bidrage til et sundere og bedre arbejdsmiljø.

Her på siden finder du et stort udvalg af ergonomiske plukvogne, som er designet til at understøtte en korrekt arbejdsstilling, så kroppen ikke udsættes for unødvendig belastning i forbindelse med udførelsen af arbejdet. 

 

Hvilken plukvogn skal jeg vælge?

Vores udvalg af plukvogne er stort. Mange e-handelsvirksomheder bruger plukvogne på deres lagre, så de hurtigt og nemt kan plukke varerne til afsendelse. Mange vælger også at benytte hyldevogne til formålet, som kan fungere ligesom plukvogne. 

Den model, du skal vælge, afhænger helt af hvilke typer varer, du har på dit lager, herunder størrelse og vægt samt form. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette plukvogn til dit behov – kontakt os allerede i dag!

Jeg handler som