Produktkategorier
Andre

Gittervogne

Gittervogne er alsidige og pålidelige transportredskaber, der findes i en række forskellige varianter og størrelser, hvilket gør dem ideelle til en lang række opgaver inden for industri, lager og logistik. Deres robuste konstruktion og lette manøvredygtighed gør dem til det foretrukne valg for effektiv løft og transport af materiel. Hos HHL.dk har vi et bredt udvalg af gittervogne, hvor trådnet siderne kan fjernes, så vognen er fleksibel og kan tilpasse dine behov.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Gittervogne er en allround løsning

Gittervogne er designet til at håndtere forskellige typer materiel, fra lette kasser til tungere gods. Deres åbne gitterkonstruktion giver god synlighed af lasten og mulighed for ventilation, hvilket gør dem velegnede til transport af følsomme varer som frugt og grønt eller elektroniske komponenter. Med mulighed for at tilpasse gittervognen med hylder eller lukkede sider kan de tilpasses enhver opgave og produkter, hvilket gør dem til en alsidig løsning på stort set alle lagre og i butikker.

Vores udvalg af gittervogne har forskellige højde, længde og egenvægt, men dog en fælles lastevne på 300 kilo. Også hjul typerne på vores gittervogne svinger. Vi har både gittervogne med 2 drejelige/2 faste i 160 mm massiv gummi hjul, og 2 drejelige med bremse og 2 faste hjul i 160 mm. massiv gummi. Fælles for alle gittervogne er dog deres høje kvalitet og robusthed, der sikrer dig at du kan gennemføre mange transportopgaver på dit lager eller i din butik, uden at bekymre dig om gittervognens holdbarhed.

 

Gittervogne giver effektiv og sikker transport

Gittervogne er ikke kun effektive til transport, men også sikre i udførelsen af opgaven. Deres stabile konstruktion og pålidelige hjul sikrer en sikker transport af varer, selv på ujævne overflader. Med mulighed for at tilføje bremser eller andre sikkerhedsfunktioner kan gittervognene tilpasses enhver sikkerhedsstandard, hvilket gør dem til det sikre valg når du skal transportere varer eller materiel internt i din virksomhed, eller evt. ud i en lastbil.

 

Find den rette gittervogn hos HHL.dk

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S finder du et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt med fokus på holdbarhed og funktionalitet. Detindbefatter, udover gittervogne, andre transportvogne, herunder bordvogne og rulleborde, ladvogne samt plukvogne og hyldevogne over 1 meter. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder produkter af højeste kvalitet, der vil tjene dem godt i mange år fremover. Udover vores fokus på kvalitet, tilbyder vi også konkurrencedygtige priser, så du kan gøre en god handel.

Jeg handler som