Produktkategorier
Andre

Stort udvalg af bordvogne og rulleborde

Hos Hans Høj Lagerinventar finder du et stort udvalg af forskellige bordvogne med hjul og rulleborde. Vi har både vogne til paller, gittervogne, ladvogne, plukvogne, hylde- og etagevogne, platformsvogne og mange andre transportvogne. Fælles for alle vores mange forskellige bordvogne og rulleborde er, at de er af høj kvalitet, stabile og nemme at samle, når du modtager dem. 

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Bordvogne og rulleborde til ethvert formål 

Bordvogne og rulleborde har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan bruges af både private og i erhvervsmæssige sammenhænge. 

Vores plukvogne er eksempelvis velegnede til dig, som driver en mindre webshop og har brug for en nem og hurtig måde at ’plukke’ specifikke varer fra hylder til ordrer fra dit lager. I detailhandel er plukvogne også nyttige, når der skal fyldes op på hylderne fra lageret eller til at samle varer til større kundebestillinger. 

Plukvogne kan dog også bruges i private hjem til fx hjemmeorganisering af husholdningsartikler, værktøj, hobbyudstyr eller andet. Mange bruger også bordvogne med hjul eller rulleborde til havearbejde til at transportere haveværktøj, jord, planter, gødning og andet rundt i haven.

Undgå nedslidning, overbelastning og arbejdsskader med en bordvogn

En af de største fordele ved bordvogne og rulleborde er, at du ved at anvende dem undgår at blive nedslidt ved gentagne tunge og besværlige løft. I stedet kan du nemt transportere varer og produkter fra A til B ved at skubbe vognen. Det gælder, uanset om du skal bruge rullebordene privat eller i en kommerciel sammenhæng. 

Når du anvender en af vores bordvogne med hjul eller rulleborde, mindsker du belastningen af din ryg, skuldre og knæ, som kan blive belastet, når tunge genstande skal flyttes. Du minimerer også risikoen for akutte skader, når du anvender bordvogne, da risikoen for at falde med genstande og tabe dem ned over fødderne mindskes. 

Endelig er det selvfølgelig også bare langt hurtigere og mere effektivt at flytte genstande ved hjælp af bordvogne frem for at flytte dem manuelt. Du kan flytte mange flere ting på én gang og selve flytningen fra A til B går også markant hurtigere. 

Rulleborde til private og erhverv

Med vores praktiske bordvogne og rulleborde gør du det nemmere for både dig selv og dine medarbejdere at transportere udstyr eller genstande – hvad end det er på lageret, i butikken, udendørs eller noget helt andet. Det forenkler og effektiviserer arbejdsdagen og skaber desuden en bedre og mere sikkert arbejdsmiljø. 

Vores bordvogne kan dog også anvendes i private hjem, som fx på værkstedet, i garagen eller i haven.

Jeg handler som