Produktkategorier
Andre

Transportvogne

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S finder du et stort udvalg af transportvogne, som er et uundværligt hjælpemiddel på ethvert lager. Vores udvalg af transportvogne indbefatter både rulleborde, ladvogne, platformsvogne, plukvogne, hyldevogne, sækkevogne, reoler med hjul og meget, meget mere. Vi har kort sagt alle former for transportvogne og lagervogne. Uanset størrelsen, vægten og typen af elementer, du skal have transporteret, har vi derfor en transportvogn, som egner sig til formålet.

Fælles for alle vores transportvogne er, at de sikrer dig og dine medarbejdere gode ergonomiske forhold, når der skal flyttes genstande på lageret eller andre steder. Er du i tvivl om, hvilken af vores mange transportvogne, der er den rette for dig, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Varer 1-12 af 157

Faldende orden
H1900 x L1250 x D0800 mm. 40 x 510306
5.990,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x L1600 x D0500 mm
2.790,00 kr.
Gå til produktet
H1900 x B1250 xD600 mm
3.890,00 kr.
Gå til produktet
H1900 x B1250 x D1000 mm
4.790,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x B1900 x D1000 mm. 4 hylder
4.290,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x B1900 x D1200 mm. 4 hylder
4.490,00 kr.
Gå til produktet
Side
pr. side

Transportvogne til alle brancher og industrier 

Transport- og lagervogne kan anvendes inden for et væld af brancher og industrier. 

Transportvogne er en fælles betegnelse for et mobilt hjælpeværktøj, som er designet til at lette transporten og håndteringen af varer, materialer, udstyr og andre genstande. Transportvogne dækker bl.a. over trækvogne, rengøringsvogne, lagerreoler på hjul, bordvogne, gittervogne, serveringsvogne, plukvogne, ladvogne og mange andre typer vogne. 

Transportvogne kan bl.a. anvendes inden for lager og logistik, detailhandel, produktion, sundhedssektoren, kontorer, gastronomi, byggepladser og mange andre fag og brancher. Der er med andre ord ikke mange industrier, hvor der ikke anvendes transportvogne af den ene eller den anden art. Dette er også årsagen til, at du finder et så stort udvalg af forskellige typer transportvogne hos os. Vi har både dækreoler på hjul til bilværkstedet, plukvogne og hyldevogne til lageret og rulleborde til kontoret til transport af dokumenter, AV-udstyr mm. 

Fælles for alle vores mange transportvogne er, at de er af høj kvalitet og lavet af solide materialer, som kan holde i mange år. 

 

Bedre ergonomi og mindre fysisk belastning med transportvogne

En af primære årsager til at anvende transportvogne er, at de minimerer behovet for manuelle løft og manuel transport af tunge genstande. Det kan være med til at reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader som fx rygproblemer samt risikoen for ulykker på arbejdspladsen. 

Alle vores lagervogne er designet med fokus på god og korrekt ergonomi. De er fx udstyret med hensigtsmæssige håndtagshøjder og letkørende hjul, så de er nemme at skubbe og trække uden at anvende stor kraft eller antage skadelige arbejdsstillinger. Ved at reducere behovet for at dine medarbejdere udfører tunge løft, mindskes den fysiske belastning på muskler og led. I sidste ende fører det til færre skader og dermed færre sygedage – og naturligvis gladere og sundere medarbejdere.

 

Øg produktiviteten på din arbejdsplads med ladvogne

En anden væsentlig fordel ved at anvende transportvogne på din arbejdsplads er, at de kan være med til at forbedre effektiviteten ganske betragteligt. Det er selvsagt både nemmere og hurtigere at transportere flere genstande på én gang, og særligt tunge genstande er langt hurtigere at flytte, når man anvender en lagervogn. Samtidig bidrager lagervogne til et mere strømlinet og organiseret arbejdsflow, ved at lette transporten af materialer og udstyr. 

Når du investerer i transportvogne til din arbejdsplads, vil mange arbejdsprocesser kunne udføres hurtigere og mere effektivt, hvilket sparer tid og øger produktiviteten. 

 

Beskyt dine materialer og din medarbejdere 

Transportvogne er specielt designet til at transportere forskellige typer genstande. Det betyder, at de er indrettet på en sådan måde, at de beskytter de materialer, der transporteres, mod skader. De sikrer en mere stabil og sikker transport, end manuel håndtering nogensinde vil kunne. Risikoen for at genstande vælter, glider eller kolliderer med hinanden, reduceres betydeligt, når der anvendes transportvogne. Dette er både med til at øge sikkerheden for de personer, der håndterer genstandene, men også for selve genstandene. 

Jeg handler som