Produktkategorier
Andre

Sakseløftere og saksgaffelløftevogne fra HHL

Vi tror på godt arbejde, og her hos HHL vil vi gerne hjælpe med at skabe de bedste muligheder for effektivt arbejde. For eksempel på laget, hvor det er utroligt vigtigt, at du har de rigtige maskiner og redskaber, som kan effektivisere dit arbejde. Sådanne redskaber finder du her på siden, hvor vi blandet andet har et stort udvalg af sakseløftere og saksgaffelløftevogne. Vores produkter, som du finder her, har en høj lastevne, og de er utroligt stabile. Udover dette, så er nogle af vores produkter udstyret med quickløft, hvilket giver brugeren en bedre og lettere oplevelse. 
Hvis du gerne vil lette din hverdag, blandt andet gennem mere ergonomiske arbejdsstillinger, så kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af sakseløftere og højtløftende pallevogne lige her på siden.

6 varer

Faldende orden
Sakseløfter / Højtløftende pallevogn
5.390,00 kr.
Gå til produktet
Sakseløfter/Højtløftende pallevogn
6.850,00 kr.
Gå til produktet
Sakseløfter / Højtløftende pallevogn
7.290,00 kr.
Gå til produktet
Sakseløfter / Højtløftende pallevogn. El
13.995,00 kr.
Gå til produktet
Sakseløfter/Højtløftende pallevogn
15.690,00 kr.
Gå til produktet
Sakseløfter / Højtløftende pallevogn. Rustfrit stål
22.990,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Skån ryggen med en sakseløfter

Har du eller dine medarbejdere fået rygsmerter efter hårdt fysisk arbejde på værkstedet? En saksekøfter kan skåne dig og dine medarbejdere for mange alvorlige rygsmerter på længere sigt. I værksteder, hvor der skal løftes meget på træ, paller eller sten, kan man hurtigt komme til at døje med rygproblemer efter svære og tunge løft. Med en sakseløfter kan man hurtigt løfte tunge materialer på en ideel måde for ryggen. Sakseløfterne fylder ikke meget, når de er slået sammen, og de kan indstilles til den medarbejder, der skal bruge dem. På den måde kan de indstilles, så man skåner sin ryg mest mulig, selv om man skal flytte et tungt materiale rundt på værkstedet.  

Konstruktionen på en sakseløfter gør, at den er nem at bruge, og materialet er langtidsholdbart. Vil man gerne skåne sin egen ryg eller sine medarbejderes, så er sakseløfteren et uundværligt remedie på arbejdspladsen. Den fylder ikke meget i værkstedet, men den sparer altså én for mange tungere løft og de smerter, der måtte følge med på sigt. Skån din egen og dine medarbejders ryg, og køb en sakseløfter, der kan holde i mange år.

 

Jeg handler som