Produktkategorier
Andre

Sakseløftere

Her hos Hans Høj Lagerinventar finder du et stort udvalg af sakseløftere og saksegaffelløftevogne, som har en høj lasteevne og er utrolig stabile. Mange af vores modeller er desuden udstyret med quickløft, hvilket giver brugeren en bedre og lettere oplevelse. Hvis du gerne vil lette din hverdag eller dine medarbejders hverdag, ved hjælp af mere ergonomiske arbejdsstillinger, kan du med fordel investere i en sakseløfter til din virksomhed, som du finder et stort udvalg af her på siden.

Vi har også et omfattende udvalg af andet løfteudstyr, som fx løftebordsvogne, løfteborde, pallestablere og meget andet. Hvis du er i tvivl om, hvilket løfteudstyr du skal vælge, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vores dygtige fagfolk sidder klar til at rådgive og vejlede dig!

3 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en sakseløfter?

En sakseløfter er et løfteudstyr, som anvender en saksemekanisme til at løfte genstande op til en højere højde – heraf navnet "sakseløfter". En sakseløfter er primært designet til at håndtere paller, som skal hæves. Der findes både manuelle sakseløftere og elektriske sakseløftere. En elektrisk sakseløfter vil typisk være udstyret med en elektrisk motor og et batteri, som skal oplades. 

En manuel sakseløfter derimod kræver fysisk kraft fra brugeren til at pumpe håndtaget op og ned for at løfte kassen. Ved moderne sakseløftere, som dem du finder her på siden, er det dog minimalt hvad der skal lægges af kræfter for at anvende manuelle sakseløftere. Desuden har alle vores sakseløftere et ergonomisk design, der minimerer risikoen for overbelastningsskader markant. 

Udover at løfte genstande, kan sakseløftere også bruges til at transportere genstande som fx paller, dog kun over kortere afstande.  

 

Hvem kan bruge en sakseløfter

Både manuelle og elektriske sakseløftere anvendes i en lang række industrier og brancher, som fx inden for lager og distribution, produktion, detailhandel, transport og logistik, kontorer, bygge- og anlægssektoren og meget andet. 

Her anvendes sakseløftere til at løfte forskellige genstande som fx paller til højere arbejdshøjder, på en ergonomisk måde, som reducerer risikoen for skader og overbelastning blandt medarbejderne. 

Hos HHL har vi flere forskellige modeller af sakseløftere, med forskellig lasteevne, løftehøjde, gaffellængde og af forskellige materialer. Vi har derfor helt sikkert også en model, som passer til din branche. Vi har eksempelvis en sakseløfter i rustfrit stål, som sikrer en lang levetid og høj modstandsdygtighed over for korrosion.

Fordelene ved både manuelle og elektriske sakseløftere er i høj grad de samme, som ved meget andet løfteudstyr. Sakseløftere kan være med til at forbedre effektiviteten, produktiviteten og arbejdsprocesserne på arbejdspladsen ved at gøre det nemmere og hurtigere for personalet at håndtere paller og andre materialer. 

Ved at personalet udfører færre manuelle løft, reduceres risikoen for skader og ulykker desuden også markant. Sakseløftere tilbyder nemlig et stabilt og sikkert løft og håndtering af paller og andre laster, som betydeligt mindsker risikoen for arbejdsulykker og -skader.  En investering i en sakseløfter er dermed ikke blot en investering i virksomhedens produktivitet, men i høj grad også i arbejdsmiljøet og i medarbejdernes arbejdsglæde. 

 

Hvad adskiller en sakseløfter fra andet løfteudstyr?

Det, der særligt kendetegner sakseløfteren, er naturligvis dens særlige sakse-lignende mekanisme, som tillader et stabilt og jævnt løft af paller og andre genstande til en ønsket højde. 

En sakseløfter adskiller sig også fra andet løfteudstyr ved at tilbyde en utrolig præcis højdekontrol. Det betyder, at sakseløftere giver mulighed for finjustering af arbejdshøjden, i en grad, som meget andet løfteudstyr ikke kan matche.

Sakseløftere kan desuden klappes sammen og optager derfor relativt lidt plads, i forhold til meget andet løfteudstyr. Den er derfor nem at opbevare og flytte til forskellige steder efter behov.

Jeg handler som