Produktkategorier
Andre

Elektriske pallestablere

Hos HHL tilbyder vi et stort udvalg af både manuelle pallestablere og elektriske pallestablere. Her på siden har vi samlet alle vores el-pallestablere, som kan løfte helt op til 3,4 meter. Alle vores elektriske pallestablere er lavet af gode, solide og robuste kvalitetsmaterialer, som holder i mange år. De er desuden produceret med god ergonomi for øje, så du kan værne om både dig selv og dine medarbejdere, når du arbejder.

Foruden elektriske pallestablere har vi også et stort udvalg af andet løfteudstyr som fx ministablere, sakseløftere og saksegaffelløftevogne, løftebordsvogne, løfteborde, palleløftevogne og meget, meget mere. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken af vores el-pallestablere der er den rette model for dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne, til at rådgive og vejlede dig til det rigtige køb.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Derfor skal du vælge en elektrisk pallestabler 

Der er flere fordele ved at vælge en elektrisk pallestabler frem for en manual. For det første kan en el-pallestabler typisk flytte og løfte genstande og materialer hurtigere end manuelle pallestablere. For det andet minimerer en el-pallestabler den fysiske anstrengelse, som operatøren kan opleve ved manuelle pallestablere, da det hele foregår elektronisk. Ved at fjerne behovet for manuel kraft til løft og bevægelse af pallestableren, mindskes risikoen for overbelastningsskader. Når du anvender en elektrisk pallestabler, slipper du nemlig for at bruge en fodpedal eller løftestang til at løfte og sænke gaflerne. 

Selvom en el-pallestabler typisk er dyrere end en manuel pallestabler, bliver pengene ofte tjent ind via øget effektivitet, mindre nedslidning blandt medarbejderne og et bedre arbejdsmiljø. 

Hos HHL har vi også pallestablere som både har manuel løftefunktion og el-funktion. Disse modeller er udstyret med batteridrevet liftmotor samt en almindelig løftestang. Denne type pallestabler giver operatøren mulighed for at skifte mellem manuel og elektrisk drift, alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt til den konkrete opgave. Dette kan være en fordel, hvis eksempelvis batteriet løber tør for strøm. Her kan denne type pallestabler fortsat benyttes. Selv hvis du benytter den manuelle løftefunktion på vores pallestablere, skal du kun bruge få kræfter på igangsætning og løft af gafler. 

 

El-pallestabler eller manuel pallestabler? 

Der er fordele og ulemper ved både en el- pallestabler og en manuel pallestabler. En elektrisk pallestabler kører på batteri og skal derfor løbende oplades. Derudover er disse modeller ofte større og kræver derfor mere plads. Til gengæld har de typisk højere løftehøjde og højere lasteevne.

Jeg handler som