Produktkategorier
Andre

Pallestablere

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S kan vi tilbyde et stort udvalg af pallestablere af høj kvalitet til fornuftige priser. Blandt vores store udvalg af pallestablere finder du både manuelle pallestablere og eldrevne pallestablere samt pallestablere med forskellige løftehøjder. Du finder derfor helt sikkert en model, som passer til dit behov. 

Blandt vores store sortiment af løfteudstyr har vi også palleløftere, manuelle og automatiske ministablere, løfteborde, gaffelforlængere, donkrafte og meget, meget mere. Vi har kort sagt alt, når det kommer til vogne og løftemateriel. Alle de pallestablere, du finder her på siden, kan bestilles online og leveres typisk inden for 5 til 10 hverdage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pallestabler du skal vælge, eller om du har brug for en anden form for løfteudstyr, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores eksperter sidder klar til at rådgive og vejlede dig.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en pallestabler?

En pallestabler er et løfteudstyr, der typisk anvendes inden for lager og logistik, til at flytte og stakke paller med varer. En pallestabler fungerer på mange måder ligesom en gaffeltruck, men er mindre og mere manøvredygtig, hvilket gør den mere velegnet på små lagre med trange rum eller smalle gange. 

 

Pallestablere kommer både som eldrevne og manuelle og med forskellige løftehøjder, og er uundværlige i mange kommercielle miljøer som fx på lagre, da de er med til at effektivisere håndteringen af varer og forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne.

 

Udover lagre anvendes pallestablere også ofte på distributionscentre, produktionsanlæg, inden for detailhandel, i bygge- og anlægssektoren og mange andre steder. Pallestablere er et alsidigt hjælpemiddel, som kan anvendes inden for et væld af industrier og brancher.

 

Forbedret effektivitet med en pallestabler

En stor fordel ved pallestablere er, at de gør det muligt at flytte store, tunge og uhåndterbare varer hurtigt og effektivt. Mange virksomheder vil derfor opleve en bedre effektivitet og produktivitet, når de investerer i en pallestabler. 

 

Øg sikkerheden på lageret med en pallestabler

Foruden en øget effektivitet på arbejdspladsen kan en pallestabler også være med til at reducere risikoen for skader. Manuelle løft af tunge varer og genstande øger nemlig risikoen for overbelastningsskader og ulykker blandt medarbejderne. Ved at anvende en pallestabler i stedet, minimeres denne risiko betydeligt. Pallestablere er nemlig designet til at løfte og flytte tunge genstande.

 

Alle de pallestablere, du finder her på siden, er lavet af robuste materialer af høj kvalitet og kan derfor holde i mange år.

Jeg handler som