Produktkategorier
Andre

Palleløfter

Hvis du arbejder på fabrik, i butik, på lager eller lignende steder, så er palleløftevogne uden tvivl et essentielt arbejdsmiddel- og redskab til din arbejdsdag. Palleløftevogne kan hjælpe dig med at flytte store, tunge og mange ting fra A til B utrolig nemt og effektivt. Så længe du har en palle og en palleløftevogn, er der nærmest ikke det, du ikke kan flytte.

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S kender vi til vigtigheden af palleløftere som arbejdsredskab. Derfor finder du i vores shop et hav af forskellige palleløftevogne, så du er sikker på at finde en vogn, der passer til dine behov. Vi forhandler palleløftere med gummihjul, palleløftere med og uden quickløft, og du finder også palle- og ministablere i vores sortiment af løfteudstyr. Kast et blik på vores udvalg af palleløftevogne nedenfor, og gør dit næste køb hos Hans Høj Lagerinventar A/S.

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Side
pr. side

Palleløftevogne i alle afskygninger

Mangler du en alsidig vogn til dine arbejdsopgaver? Så anbefaler vi, at du tager et kig i vores brede sortiment af palleløftere, hvor du finder flere modeller, der kan løfte helt op til 2500 kg. Vi forhandler også en ¼-palleløfter, som er ideel til dig, der arbejder i butik.

Er du til palleløftere med quickløft, finder du også sådan nogle hos os! Quickløft betyder, at pallen løftes fra jorden allerede ved det første pumpeslag, du foretager dig — altså reduceres antallet af pumpeslag, du skal foretage for at løfte en last, og din arbejdsproces effektiviseres. Vi forhandler palleløftere med quickløft i forskellige længder, så du kan finde en vogn, der passer til dine behov.

 

Find også palle- og ministablere hos Hans Høj Lagerinventar A/S

Har du behov for at få stablet dine paller samt at have muligheden for at fragte flere paller samtidig? Så er du landet det rette sted. Kast fx et blik på vores udvalg af pallestablere. Pallestablere er med til at effektivisere din arbejdsgang og udnytte pladsen til fulde fx på dit lager eller i din lastbil. Hos Hans Høj Lagerinventar A/S finder du både manuelle og eldrevne pallestablere.

Har du brug for et arbejdsredskab, der ikke skal kunne håndtere så tung en vægt som en pallestabler, så tag et kig på vores udvalg af ministablere. Hos os finder du både manuelle og eldrevne ministablere, som kan løfte i en højde fra 85 mm til 1500 mm. 

 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Hvis der opstår tvivl eller spørgsmål undervejs i dit køb, så tøv ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne mandag til fredag, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, yderligere informationer om vores produkter eller rådgivning og vejledning omkring, hvilke produkter der passer til dine behov. 

Du er også velkommen til at sende os en mail døgnet rundt på office@hhl.dk. Din mail vil på almindelige arbejdsdage blive besvaret inden for 24 timer, så du kan komme hurtigt videre. Vi glæder os til at høre fra dig!

Jeg handler som