Produktkategorier
Andre

Ministablere

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S finder du et stort udvalg af forskellige ministablere, som bruges til at løfte og transportere mindre laster. Vi har både manuelle og automatiske ministablere. Vores automatiske ministablere kører på et el-batteri og kan løfte i en højde på alt fra 95 mm til 1500 mm. De kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Fælles for alle vores ministablere er, at de er lavet af solide kvalitetsmaterialer, så de kan holde i mange år, og er designet med fokus på god ergonomi. 

Foruden ministablere har vi hos HHL også et stort udvalg af andet løfteudstyr som fx pallestablere, løfteborde, sakseløftere, palleløftevogne, donkrafte og meget andet. Hvis du er i tvivl om hvilken ministabler, du skal vælge, eller om du skal have fat i noget andet løfteudstyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til dit behov.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en ministabler, og hvad bruges den til? 

En ministabler kan på mange måder betragtes som en mindre og mere kompakt version af en traditionel pallestabler. Den er designet til at løfte og transportere genstande, som vejer mindre, end hvad en pallestabler kan håndtere, men til gengæld er den mere manøvredygtig i områder, hvor pladsen er begrænset. 

 

En ministabler kan anvendes inden for en lang række områder, men er særligt ideel til små lagre, detailbutikker eller baglokaler, hvor pladsen er begrænset. De kan effektivt håndtere opgaver som varemodtagelse, forberedelse og forsendelse i mindre virksomheder. En ministabler kan dog også anvendes på kontorer til at opbevare og flytte kontorartikler, it-udstyr mm. samt i værksteder og meget andet.

 

Nemme at betjene

En af fordelene ved en ministabler, i forhold til meget andet løfteudstyr, er, at de er utrolig nemme at betjene. Ministablere er designet til at være brugervenlige og de kræver minimal oplæring for at kunne betjenes. Man behøver således heller ingen certificering til at benytte ministablere, som man gør ved andet løfteudstyr. 

Alle vores ministablere vil kunne betjenes af de fleste efter en kort demonstration. Og med deres gode ergonomiske design, er risikoen for overbelastningsskader og ulykker minimal. 

 

Kompakte og manøvredygtige

En anden væsentlig fordel ved ministablere er deres pladsbesparende design. Ministablere er relativt små og kompakte og kan derfor operere under begrænsede pladsforhold og i trange områder, hvor større løfteudstyr ikke vil kunne komme til. Ministablere er derfor særligt velegnede til små lagre, detailbutikker og kontorområder.

Jeg handler som