Produktkategorier
Andre

Løftevognsborde 

Hos HHL finder du et stort udvalg af løftebordsvogne, der kan være med til at give dig og dine kollegaer bedre arbejdsstillinger og bedre ergonomiske arbejdsbetingelser og -forhold ved eksempelvis gentagne tunge løft. 

Bedre arbejdsstillinger kan både medføre større effektivitet i arbejdet, forbedre produktiviteten og mindske risikoen for arbejdsrelaterede skader, som kan resultere i sygefravær og nedslidning. Tilfredse medarbejdere giver desuden tilfredse kunder, så derfor er en løftebordsvogn en rigtig god investering til lageret. 

Vi har forskellige modeller, når det kommer til løftebordsvogne. Vi har både modeller med fodpumpe og med håndsving og med forskellige højde, bredde og lasteevne. Hvis du er i tvivl om, hvilken løftebordsvogn du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige model til din virksomhed!

Hvis du er på udkig efter andet løfteudstyr, har vi hos HHL et stort udvalg. Her på vores hjemmeside finder du også løfteborde, pallestabler, sakseløftere, palleløftevogne og meget andet udstyr til at gøre arbejdet og hverdagen nemmere for dine medarbejdere. 

4 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en løftebordsvogn?

En løftebordsvogn er et hjælpemiddel inden for løfteudstyr, der bruges til at løfte og transportere tunge genstande og materialer over korte afstande på fx et lager. Det smarte ved en løftebordsvogn er, at den kombinerer funktionerne af et løftebord og en vogn, der gør den særligt praktisk i industrielle- eller lagermiljøer, hvor der kan være behov for at flytte tunge genstande. 

 

Hvordan er en løftebordsvogn konstrueret? 

En løftebordsvogn er konstrueret på en sådan måde, at den har en platform, der kan hæves og sænkes. Vores modeller kan hæves eller sænkes hydraulisk ved hjælp af enten fodpumpe/fodpedal eller håndsving. Flere af vores modeller har også mulighed for automatisk quickløft. 

Ved at justere højden på løftebordsvogne, kan brugeren tilpasse højden, så den passer til den enkeltes behov, hvilket reducerer risikoen for at stå i en dårlig arbejdsstilling, som kan føre til slid eller overbelastning på sigt. 

En løftebordsvogn er desuden udstyret med hjul, så den let kan skubbes eller trækkes rundt. 

 

En løftebordsvogn er nem at betjene 

En løftebordsvogn er hurtig og nem at lære at bruge. Vores modeller er designet til at være brugervenlige, så de er tilgængelige for alle medarbejdere, uden behov for nævneværdig oplæring. 

Ved at anvende en løftebordsvogn i hverdagen, forbedres sikkerheden på arbejdspladsen, da risikoen for personskader eller overbelastningsskader ved manuelle løft og flytning af tunge genstande mindskes. Derudover er vores løftebordsvogne udstyret med sikkerhedsfunktioner som fx bremser på hjulene, der forhindrer utilsigtet bevægelse.

 

Jeg handler som