Produktkategorier
Andre

Løfteborde til at lette din hverdag

Løfteborde kan tjene diverse forskellige formål, og dette produkt kan derfor hjælpe dig med diverse løft i din hverdag. Vores solide løfteborde kan løfte fra 1000 kg og helt op til 3000 kilo. De er alle eldrevne, og de kan findes i forskelle former her hos os. Du kan blandt andet finde et løftebord, som er udskåret i en U-form, og som kan løfte op til 1000 kilo. Alle vores løfteborde er let anvendelige, og de kan betjenes af stort set alle. Her hos HHL finder du også et stationært løftebord med påmonteret rampe, hvilket kan være utroligt praktisk. Udvalget og variationen i form, lastevne og pris er stort, så hvis du er i tvivl, så kan du med fordel kontakte os. Vi har kompetente medarbejdere, som er klar på at besvare dine spørgsmål. Men indtil da, så kan du tage et kig på vores store udvalg og blive inspireret til den løsning, som passer helt perfekt til dig og dit formål.

5 varer

Faldende orden
Løftebord. El. 1000 kg
11.995,00 kr.
Gå til produktet
Løftebord. El. 2000 kg
13.995,00 kr.
Gå til produktet
Løftebord. El. 3000 kg
15.295,00 kr.
Gå til produktet
U-løftebord. El. 1000 kg
15.595,00 kr.
Gå til produktet
Løftebord. Stationær med rampe
19.490,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Skab et godt fysisk arbejdsmiljø med løfteborde

Med et praktisk løftebord er hjælpen lige ved hånden, når du har brug for det. Dit arbejde bliver lettere at udføre og skåner samtidig din krop for tunge uhensigtsmæssige løft. Tunge løft belaster ryggen og kan medvirke til skader og slitage. Det eldrevne løftebord aflaster dig i forbindelse med forskellige funktioner i produktionen. Lad løftebordet gøre arbejdet ved pakning, montering eller reparationer.

Hurtigt og nem betjening med ergonomiske løfteborde

Det er ikke særlig kompliceret at bruge et løftebord i din hverdag. Betjeningen er eldrevet og hurtigt at sætte sig ind i. Når du først er fortrolig med det funktionelle og anvendelige løftebord, bliver det en uundværlig del af arbejdsdagen. Med den brugervenlige og nemme anvendelse kan du indstille højden, så det passer præcis til dig. Det er vigtigt, at du udfører dit arbejde i den rigtige højde.

Stort sortiment af praktiske kvalitetsløfteborde

Find lige netop det løftebord som passer til dine krav og behov blandt det velassorterede udvalg. Vores løfteborde har forskellig kapacitet i forhold til løfteevne. Vi tilbyder et stort udvalg af mobile borde og stationære med rampe. Prisniveauet er yderst varieret.

 

Jeg handler som