Produktkategorier
Andre

Løfteborde

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S finder du et stort udvalg af løfteborde, som kan være med til at lette din hverdag. Løfteborde kan nemlig hjælpe dig med diverse løft, så du reducerer fysisk belastning og forebygger arbejdsrelaterede skader. Samtidig er løfteborde med til at øge produktiviteten og forbedre arbejdskvaliteten. 

Her på siden kan du se vores store udvalg af løfteborde, som varierer i form og lasteevne. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dig, er du meget velkommen til at kontakte os. 

6 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af løfteborde i høj kvalitet

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S har vi løfteborde med forskellige lasteevner. Vi har både løfteborde, som løfter op til 1000 kg, løfteborde til 2000 kg og løfteborde til 3000 kg. Fælles for dem alle er, at de er eldrevne, hvilket sikrer dig en nemmere og mere effektiv betjening og en forbedret sikkerhed. Derudover er eldrevne løfteborde også tidsbesparende, da de hurtigt og præcist kan justeres til den ønskede højde. Eldrevne løfteborde er typisk i stand til at håndtere tungere belastninger end manuelle løfteborde. 

Endelig har vores eldrevne løfteborde den fordel, at de reducerer risikoen for overbelastningsskader, da du slipper for at pumpe eller løfte bordet manuelt. 

Alle de løfteborde, du finder hos os, er af høj kvalitet og konstrueret af solide og robuste materialer, som sikrer en lang levetid. Vi har også et stort udvalg af løftebordsvogne, som fx løfteborde på hjul, som nemt kan flyttes rundt mellem forskellige arbejdsstationer, hvilket gør dem yderst fleksible og anvendelige i mange sammenhænge.

 

Løfteborde med forskellig lasteevne 

Vores løfteborde kommer med forskellig lasteevne. Vi har fx løfteborde til 1000 kg max., som typisk bruges inden for lagerarbejde, værksteder samt detail og distribution. 

Hvis du har brug for at løfte tungere genstande, har vi også løfteborde til 2000 kg max. og løfteborde til 3000 kg max., som typisk anvendes inden for større produktionsmiljøer til håndtering af tunge råmaterialer eller inden for tung industri, hvor der skal flyttes store metaldele, blokke eller tungt udstyr. 

Vi har dog også løftebordsvogne, med en maksimal lasteevne på 150 kg, til brug inden for fx kontor, pakkerier, detail eller til hobbyprojekter i privaten. 

 

Forbedre ergonomien på din arbejdsplads 

En af de største fordele ved løfteborde er, at du ved at justere højden på bordet, kan sikre en optimal ergonomisk position. Det minimerer dit behov for at bøje eller strække dig, hvilket reducerer risikoen for muskel- og ledskader samt andre arbejdsrelaterede skader. 

Løfteborde kan justeres til den enkelte brugers højde og arbejdsstilling og dermed forbedrer komforten og effektiviteten. Det er en fordel for både den enkelte medarbejder og for arbejdspladsen. 

 

Øger sikkerheden på arbejdspladsen

Ikke nok med, at løfteborde reducerer risikoen for arbejdsskader ved at forbedre ergonomien, så er løfteborde faktisk også med til at øge sikkerheden på arbejdspladsen. Ved at eliminere behovet for manuelle løft og manuel bæring af tunge genstande, mindskes risikoen for bl.a. rygskader og andre overbelastningsskader. Risikoen for, at tunge genstande tabes over fødder, fingre eller andet, reduceres desuden også, da løfteborde giver en stabil platform som er designet til at håndtere tunge laste. 

Når du investerer i et løftebord, er du derfor med til at reducere risikoen for ulykker på din arbejdsplads.

 

En investering i din virksomhed og i dine medarbejdere

Løfteborde er en langsigtet investering i din virksomhed og i dine medarbejdere. Ved at forbedre ergonomi og sikkerheden på din arbejdsplads med et løftebord, reduceres antallet af arbejdsrelaterede skader, hvilket giver færre sygedage og gladere og sundere medarbejdere. 

Vores løfteborde kan desuden være med til at øge produktiviteten og fleksibiliteten på din arbejdsplads, som kan have en positiv indvirkning på bundlinjen. Vi anser derfor løfteborde som en investering, som giver langsigtede økonomiske fordele.

Jeg handler som