Produktkategorier
Andre

Kraner til værksted og lager

Står du ofte og mangler en kran på arbejdet? Og anvender I gaffeltrucks? Så har vi her hos HHL en yderst økonomisk løsning til dig. Med vores gaffelkroge kan du nemlig hurtigt forvandle din truck til en kran, som kan mobiliseres lige der, hvor det er nødvendigt. Gaffelkrogen er yderst holdbar, den er udstyret med en lås, og den har en lastevne på 1000 kg for den mindste, og den største har en lastevne på helt op til 5000 kg. Så med dette produkt, så har du en lille mobil kran, som stadig er yderst kraftfuld. Udover dette smarte produkt, så kan du også finde et stort udvalg af andre kraner lige her hos HHL. Dette kan blandt være kraner til værkstedet, eller det kan være pallegafler til kran. Hvis du er det mindste i tvivl omkring vores produkter, så kan du altid kontakte os med spørgsmål, så kan vi hjælpe dig til at finde den bedste kran løsning. 

5 varer

Faldende orden
pr. side

Et stort udvalg af pallegafler til kran
Hvis man arbejder på en fabrik, hvor man har brug for at løfte en del tunge ting, så er man også godt klar over, at der er flere forskellige alternativer. Man kan bruge den helt klassiske gaffeltruck, hvilket har været vejen frem for mange i mange år. Det er bare vigtigt, at man husker at passe på sig selv. Man skal benytte sig af maskiner i stedet for at sætte sig selv i fare for at få en arbejdsskade. Med et stort udvalg af pallegafler til kraner, er der dog heller ikke brug for det. Man kan på den måde undersøge, hvordan man bedst kommer til at fragte tingene rundt og vælge den mest passende pallegaffel.

Det rigtige valg af gaffelkrog til truck
Hvis man ikke har en kran til rådighed, så kan man også benytte sig af andre ekstradele i stedet for. På et lager eller en anden form for sted med opbevaring har man stort set altid rådighed til en lastbil. Så når man skal til at have lastet lastbilen, så kan man benytte sig af en gaffelkrog til truck. Der er flere forskellige af slagsen, så man skal selv have en fornemmelse af, hvilken en der er brug for. Man kan vælge imellem 1000 kg, 2500 kg og 5000 kg. Så det er også op til en, hvor mange penge man gerne vil bruge på det.

Den nemmeste måde at transportere ting på
Disse ekstra ting er egentlig en speciel tilføjelse, da man jo bare kunne vælge at investere i en gaffeltruck i stedet for. Det giver friheden til at ikke være bundet til et ekstra køretøj. Det er ikke i alle tilfælde, at man rent faktisk har plads til det og i stedet for har man muligheden for at benytte sig af tilføjelser, der på samme ting gør hverdagen meget nemmere.

Jeg handler som