Produktkategorier
Andre

Vogne og løftemateriel

Uanset hvad du arbejder med, er det vigtigt, at du passer på dig selv. Mange løft og træk samt gentagne bevægelser i løbet af en arbejdsdag belaster kroppen unødigt. Vi går ind for, at man passer på sig selv, og at man bruger de hjælpemidler, som er påkrævet for at kunne klare sit arbejde bedre og mere forsvarligt.

Uanset om du bare gerne vil leve op til lovmæssige krav til arbejdspladsens indretning og brug, eller om du gerne vil gøre, alt hvad du kan for at passe på dig selv og dine medarbejdere, så har vi helt sikkert den vogn eller det løftemateriel, som du er på udkig efter.

Vi har et stort og bredt sortiment af transportvogne til transport af materialer og gods i lagerhaller og andre lagerfaciliteter. Alle vores transportvogne er i højeste kvalitet og fås til nogle meget fornuftige priser. Nedenfor kan du danne dig et overblik over vores transportvogne og klikke dig ind til den type vogn, du har brug for.

Du kan også klikke dig ind i en af underkategorierne. Produkterne er nemlig inddelt efter, om det er transportvogne eller løfteudstyr.

Varer 1-12 af 216

Faldende orden
H1900 x L1250 x D0800 mm. 40 x 510306
5.990,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x L1600 x D0500 mm
2.790,00 kr.
Gå til produktet
H1900 x B1250 xD600 mm
3.890,00 kr.
Gå til produktet
H1900 x B1250 x D1000 mm
4.790,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x B1900 x D1000 mm. 4 hylder
4.290,00 kr.
Gå til produktet
H2200 x B1900 x D1200 mm. 4 hylder
4.490,00 kr.
Gå til produktet
Side
pr. side

Korrekte løft, større komfort og mindre risiko for tab

Når du løfter og transporterer varer eller andre ting korrekt, så skåner du ikke blot din krop. Du mindsker også risikoen for transportskader. Foruden at du som arbejder får en større komfort ved ikke at skulle løfte og bære ting manuelt, så slipper du også for at bekymre dig om, om du kommer til at tabe noget.

Tab af tunge ting kan skade dine fødder, men selv hvis det du transporterer/flytter blot rammer ned på gulvet, er der risiko for, at tingen går i stykker. Uanset om det f.eks. er materialer til eget brug eller et produkt til en kunde, så er det noget, der skal erstattes. Og det er ærgerligt, hvis det kunne være undgået med det rigtige løftemateriel eller en optimal vogn.

Andre produkter der kan lette din arbejdsdag

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S (HHL) forhandler vi ikke blot vogne og løftemateriel. Vi forhandler en lang række andre produkter, som alle har til formål at lette din arbejdsdag, optimere pladsen på dit lager, eller give dit værksted et tiltrængt løft.

Eksempelvis forhandler vi plastkasser, pallereoler, lagerreoler, lagerinventar og værkstedsinventar. Værkstedsinventar omfatter bl.a. siddemøbler, værktøjstavler, arbejdsborde og værktøjskasser.

Eksempler på produkter, som vi forhandler

Vi tilbyder platformsvogne og ladvogne, vogne til plastkasser og -bakker, pallevogne, langgods- og bøjlevogne, rulleborde, vogne til tøndetransport, rengøringsvogne, sækkevogne, trækvogne, hylde- og etagevogne, gittervogne m.m.

Så uanset om du skal trække noget, løfte noget, opbevare noget eller noget helt andet, så har vi den rette løsning til dig.

Mangler du stadig noget?

Er der en transportvogn eller noget løftemateriel, som du ikke kan finde i oversigten, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig videre.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe eksisterende kunder og potentielle kunder. Sammen med dig finder vi ud af, hvilket produkt der bedst opfylder dine behov. Ring eller skriv til os eller brug kontaktformularen i bunden af siden.

Jeg handler som