Produktkategorier
Andre

Værktøjstavler og tilbehør

En af de vigtigste faktorer for en god arbejdsplads på et lager er en organiseret arbejdsstation.
Derfor finder du hos os et kæmpestort udvalg af værktøjstavler, værktøjspaneler og tilbehør til værktøjstavler.

Med mere end 75 forskellige produkter inden for netop disse kategorier, så kan du helt sikkert finde det, som passer perfekt til dit værksted eller din arbejdsstation.

En meget stor del af vores kroge og plader er designet med et yderst lækkert design, hvilket også kan være med til at booste udseendet på din arbejdsplads.

Dyk ned i vores underkategorier eller udforsk alle produkterne her på siden. Hvis du ikke finder præcis den værktøjstavle, du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at undersøge muligheden for at skaffe den specifikke vare hjem til dig. Med vores brede udvalg af værktøj, værktøjstavler, værktøjsophæng, kroge til værktøjstavler og mange andre værksteds- og arbejdspladsrelaterede produkter, er chancerne store for, at vi kan imødekomme dine behov.
Med vores omfattende sortiment af både værktøjstavler og tilbehør kan du let sammensætte den perfekte værktøjsvæg, der passer ind i dit skur, dit værksted eller ethvert andet sted, hvor du har brug for at holde styr på dit værktøj.

Fordele ved at have en værktøjsvæg

Når du investerer lidt penge i en værktøjsvæg, får du et bedre overblik over alt dit værktøj. Det er ikke kun med til at gøre skuret eller arbejdsstationen mere ryddelig, for du sparer også tid ved ikke at skulle lede efter et bestemt stykke værktøj. Hvis dit værktøj er gemt væk i skuffer og skabe, er de sværere at få fat i, og du skal også bruge unødig tid på at lede efter dem.

Selv hvis dit værktøj ikke har én fast plads på din værktøjsvæg, så vil du nemt kunne finde det stykke værktøj, du skal bruge. Dine øjne kan scanne væggen med værktøj i én ombæring, og du kan nemt snuppe det værktøj, du leder efter.

Vi forhandler et bredt udvalg af værktøjsophæng

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S (HHL) finder du alt hvad du skal bruge for at montere din nye værktøjstavle. Vi forhandler nemlig selve pladerne men også værktøjsophæng i form af holdere og kroge. Og hvis du har brug for supplerende plads til værktøj og ikke har mere vægplads, kan du eventuelt købe en fritstående værktøjstavle i form af en vogn. Så kan du også nemt skubbe vognen hen til det sted, hvor du arbejder og har brug for at have en masse værktøj lige ved hånden.

Selvom en arbejdsstation er udstyret med både værktøjstavle, værktøjsophæng og eventuelt værktøjsvogn, så er arbejdsstationen ikke komplet uden et godt arbejdsbord.

Holdere og kroge til værktøjstavler

Dit værktøj kan vises praktisk og flot frem på din værktøjstavle på en smart måde. Det kræver blot, at du har de rigtige holdere og kroge. Kroge til værktøjstavler er også noget, som vi forhandler her hos HHL, og da vi forhandler et bredt udvalg, finder du altid modeller, som passer til dine behov og den værktøjstavle, du har.
Du finder kroge og holdere til værktøjstavler her på siden, men du kan også klikke ind på underkategorien tilbehør til værktøjsvægge.

HHL – din forhandler af værktøj, værkstedsinventar og tilbehør

Foruden at forhandle værktøjsvægge og tilbehør såsom kroge til værktøjstavler, så forhandler vi eksempelvis også værkstedsskabe, værkstedsinventar, vogne og løftemateriel samt plastkasser og lagerreoler.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af værksted og værkstedsinventar samt tilbehør. Med vores brede sortiment er chancerne store for, at du finder alt, hvad du har brug for, på vores webshop.

Jeg handler som