Produktkategorier
Andre

Værkstedsinventar til dit værksted

Her på siden har vi samlet en bred vifte af produkter, som alle sammen er lavet til at fuldende et værksted. Uanset om du er håndværker, hobbyhåndværker/gør-det-selv-mand eller har et industriværksted, er det helt essentielt at have ikke blot det rigtige værktøj men også praktisk og holdbart værkstedsinventar.

Vores værkstedsinventar er inddelt i fem forskellige underkategorier, og hvis du for eksempel allerede ved, at du leder efter en ergonomisk værkstedsstol, har du glæde af at klikke dig ind i kategorien med stole og taburetter. På den måde finder du nemt og hurtigt lige præcis den type af siddeplads, som du har brug for i dit værksted.

Værkstedsinventar dækker over en lang række af vigtige dele til et værksted, både de store ting, som man ikke undgår at se og de lidt mindre, som nogle gange kan glemmes, inden værkstedet åbnes og er i aktiv funktion.

Vi giver et klart overblik over de vigtigste dele til din arbejdsplads og guider dig til de helt rigtige valg imellem de mange typer inden for hvert emne. På den måde får du alle nødvendige elementer til dit værksted og ender ikke med at stå og mangle noget senere hen.

Tjek de mange muligheder ud og se, hvor nem hverdagen kan blive.

Varer 1-12 af 99

Faldende orden
Side
pr. side

Fuldendt værkstedsindretning sparer tid og skåner kroppen

Når du har de rigtige værktøjer, arbejdsborde-/stationer, værktøjstavler, værktøjskasser og hjælpemidler til at løfte tung ting, så er du godt på vej i forhold til at have et veludstyret værksted.

Det er nemlig vigtigt, at de ting, som du bruger ofte, er nemme at finde og få fat i, og hvis du arbejder med tunge materialer såsom store stykker træ og metal, så er det en fordel at have vogne og løftemateriel, så du belaster din krop mindst muligt.

For at du kan få en optimal værkstedsindretning, er det en forudsætning, at du har de rette ting og det rigtige inventar. De forskellige møbler såsom arbejdsborde og værktøjsvogne skal være placeret på optimale steder, sådan at de er nemme at komme til uden at være i vejen.

HHL er meget mere end værkstedsinventar

Da vores udvalg af produkter spænder bredt, har vi inddelt dem i overordnede kategorier. I disse kategorier finder du også ting såsom arbejdsborde/værkstedsborde, værkstedsskabe, værktøjstavler, værktøjskasser og praktiske siddemøbler. Sidstnævnte fås som montørstole, taburetter og arbejdsstole. Når du arbejder – specielt hvis du arbejder i længere tid ad gangen – er det vigtigt, at du sidder behageligt.

Vi har fokus på både det praktiske og det komfortable. Derfor kan du sagtens finde en ergonomisk stol eller taburet her på vores webshop. Som udgangspunkt kan alle de siddemøbler, som vi forhandler, justeres i højden.

 

Alle produkter er nøje udvalgt

Hos Hans Høj Lagerinventar har vi nøje udvalgt en række både solide og praktiske stykker værkstedsinventar inden for borde, skabe, vogne og tavler til værkstedet, ligesom vi fører praktiske stole, taburetter og værktøjskasser, der for alvor letter arbejdet i hverdagen.

Vi forhandler produkter fra de bedste brands inden for værksted og inventar, og det gælder alt fra pallereoler og lagerreoler til værktøjstavler, værkstedsinventar og værktøjskasser.

Hos HHL går vi ikke på kompromis med kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vi prioriterer praktisk anvendelse, men glemmer ikke designet. Mens udseendet er vigtigt, er det afgørende, at vores værktøjsvægge er lette at montere og bruge.

Jeg handler som