14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Sækkevogne i topkvalitet til næsten ethvert formål

Sækkevogne i en uovertruffen god kvalitet og til beskedne priser. Kontakt Hans Høj Lagerinventar A/S

Hans Høj Lagerinventar A/S byder på et stort udvalg af sækkevogne i en sjælden god kvalitet og til de fleste formål. Mere end et dusin forskellige typer af sækkevogne, som eksempelvis til transport af dæk, modeller specielt konstrueret til trappekørsel, letvægtsmodeller med mere i forskellige prisklasser og i forskellige design som indebærer, at I altid kan finde sækkevogne hos os, som er særlig velegnet til jeres transport opgaver.

Tag et kig her på vores hjemmeside, hvor I kan bestille direkte online til levering i løbet af nogle ganske få dage. Vi tilbyder troværdig og faglig korrekt rådgivning omkring valget af jeres nye sækkevogne, sikrer jer den rigtige pris og sørger efterfølgende for omhyggelig vejledning om sikker anvendelse af vores produkter.

Sækkevogne fra Hans Høj Lagerinventar A/S - når kun det bedste er godt nok.

Sækkevogne til de fleste formål i en uovertruffen kvalitet og i et prisniveau, der får solen til at skinne

Velkommen som kunde hos Hans Høj Lagerinventar A/S, hvor I blandt andet kan finde sækkevogne til alle formål i en kvalitet, som vi til enhver tid kan stå inde for. Uanset om I skal transportere dæk, køre på trapper eller kun har brug for en letvægtsmodel, så kan vi tilbyde de helt rigtige sækkevogne til de helt rigtige priser.

Se det store udvalg her på hjemmesiden og bestil gerne online allerede i dag, så har I jeres nye sækkevogne hjemme hos jer i løbet af få dage. Se også vores onlineavis katalog med gode tilbud og tilmeld jer gerne vores månedlige nyhedsbrev med mulighed for at modtage særlige introduktions- og kampagnerabatter.

Læs mere om:
Lagervogne || Arbejdslamper || Lagerskabe og Arkivskabe

Kategorier