Produktkategorier
Andre

Plastikpaller - Gør arbejdsgangen lettere med paller af plast

Paller af plast er et spændende tiltag inden for lagerlogistikkens spændende verden.
Man kan sige at disse plastikpaller er en form for optimering af de kendte og yderst populære EU paller i træ.
Pallerne af plastik kan nemlig rigtig meget af det samme, men har en række fordele, som får dem til at skille sig positivt ud.

2 varer

Faldende orden
H0150 mm. Sort (Auer)
157,00 kr.
Gå til produktet
H1160 x B1200 x D1000 mm. Plast (Auer)
2.990,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

En af de helst store fordele ved plastikpallerne er vægten. Plastik er et lettere materiale end træ, og selvom pallerne stadig kan holde til en masse vægt, så er de mindre tunge og dermed lettere at flytte rundt.
En stor del af plastikpallerne fra vores udvalg, er designet særligt til at akkommodere specialdesignede palletanke, som passer perfekt med den enkelte palle i plastik.
Plastikken er udformet i mønstre, som kan sættes sammen med tankene, så de låser sig ind i hinanden. Dette gælder blandt andet for mange af produkterne fra Arca.

Det handler om at have styr på logistikken, når varer og andre emner hver dag skal ind og ud ad virksomheden. Her er paller i forskellige formater helt uundværlige, da der ikke findes nogen nemmere og mere effektiv måde at flytte rundt på både store og små emner på.

På en palle kan du lynhurtigt flytte store mængder af emner på en nem og sikker måde i forbindelse med eksempelvis pålæsning af varer til videre transport. På samme tid giver paller dig god mulighed for at organisere dit lager i forbindelse med opbevaring af diverse emner, hvor paller giver rig muligheder for opbevaring i både højden og bredden.

Men har du nogensinde overvejet at vælge de mere moderne plastikpaller fremfor de klassiske paller i træ? Der er mange fordele ved at vælge plastpaller fremfor træpaller, og derfor finder du naturligvis også et stort udvalg af plastpaller her hos Hans Høj Lagerinventar A/S.

Et prisvenligt alternativ

Når du skal bruge mange paller i din virksomhed i forbindelse med det daglige arbejde, kan prisen hurtigt blive høj.

Derfor kan det naturligvis betale sig at spare, hvor du kan, og af den grund kan paller af plast være et godt valg. Plastpaller er nemlig et prisvenligt alternativ til de dyre europaller, og du kan derfor spare mange penge, når du skal købe stort ind.

Mange fordele ved at vælge plastikpaller

Når du vælger plastpaller, får du en stærk palle, der sagtens kan bære dine tunge emner på lageret. Pallerne er fremstillet i robust plastik, der er yderst slidstærkt, hvorfor disse paller både kan holde til tung vægt og til at blive brugt igen og igen i forbindelse med transport og opbevaring. Derfor giver plastpaller dig en lang levetid, og du får også meget valuta for dine penge.

Dertil er pallerne meget lette i forhold til træpaller, hvilket giver dig mange fordele i det daglige arbejde. Pallerne er nemmere at flytte rundt på, og de kan således nemt skubbes rundt med håndkraft, mens den lette vægt også er en fordel, når pallerne skal stables med gods i højden på dine pallereoler.

Den lave vægt har også sin fordel i forbindelse med transport, da lavere vægt er lig med færre transportudgifter.

Der er således mange gode grunde til at købe plastpaller her hos HHL, og med det store udvalg af paller i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, har du rig mulighed for at finde nogle paller, der passer til dig og dine behov.

Køb din plastpaller hos HHL i dag

Hos HHL står vi altid klar til at levere plastikpaller i høj kvalitet. Vores paller er skabt til dig, der stiller store krav i det daglige og med de slidstærke og langtidsholdbare plastpaller, vil du ikke blive skuffet. Alt dette får du til skarpe priser lige her på siden, hvor du kan handle i god ro og mag hjemme fra kontoret eller sofaen.

Jeg handler som