Produktkategorier
Andre

Plastkasser – Euro kasser
Til opbevaring af diverse smådele, kan vi tilbyde plastkasser som vi lagerfører i standard grå.
Enkelte typer af plastkasser lagerfører vi også i blå og rød.

Varer 1-12 af 65

Faldende orden
Side
pr. side

Euro plastkasser - Lagerkasser
Alle vores plastkasser er stabelbare, både med og uden låg.

Euro kasser er tilpasset Europalle størrelse
Målene på Euro plastkasser er tilpasset Europaller som er 800 x 1200 mm. Vores Euro kasser har derfor halvpalle mål 600 x 800 mm, kvartpallemål 400 x 600 mm eller ottendedels mål 300 x 400 mm.
Plastlagerkasser lagerføres i højderne 120, 220, 320 og 420 mm.
Det er også muligt at stable 2 mindre kasser oven på en større kasse.
For eksempel to kasser på 400 x 600 mm oven på en halv pallekasse som er 600 x 800 mm. Hermed opnås maksimal fleksibilitet.

Manuel håndtering
Plastkasser er lette og dermed egnet til manuel håndtering og stabling.

Plastkasser – Euro kasser passer med vores Lagerreoler
Vores lagerreol Hi280 og Meta clip lagerreol kan leveres med hylder på 1300 mm, og det passer med 3 stk euro kasser på 400 x 600 mm.
Da vi har mange mål og mange typer plastkasser og plastlagerkasser vil det være let at finde en lagereol og en lagerkasse som kan passe sammen.

Køb plastkasser hos HHL

Når lageret i virksomheden skal indrettes, er det vigtigt, at du får skabt et smart system, som er nemt at finde rundt i. Kun på den måde kan du skabe en effektiv arbejdsgang, når medarbejdere skal bruge en specifik del i eksempelvis produktionen, og kun på den måde kan du undgå spildtid, når dine produkter skal sendes videre ud i verden.

Til at organisere dit lager, er plastkasser i forskellige former og størrelser et sikkert valg. En plastkasse kan bruges til lidt af hvert, og det er den bedste måde at holde styr på både store og små dele på.

Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af plastkasser til lager her hos Hans Høj Lagerinventar A/S, hvor du kan vælge mellem mange forskellige størrelser og former.

Lagerkasser i høj kvalitet med gode funktioner

Her hos HHL gør vi en dyd ud af at levere lagerinventar i høj kvalitet. Derfor er vores lagerkasser lavet af solidt plastik i en høj kvalitet, der kan holde til alt det, de bliver udsat for under det daglige arbejde på dit lager.

En plastkasse fra vores udvalg er slidstærk, og den kan derfor sagtens holde til både tunge metaldele og emner med skarpe kanter, så du kan få organiseret lige netop det, du gemmer på dit lager.

Vores plastkasser er desuden designet med smarte funktioner, hvor du bl.a. kan vælge mellem et stort udvalg af stabelbare kasser, kasser med ruminddeler eller kasser med åben front for nem adgang.

Blandt vores udvalg finder du også store plastkasser, der kan transporteres med truck eller palleløfter, mens du også finder de praktiske plastpaller i flere forskellige formater.

Opbevaring til mange forskellige formål

Her hos Hans Høj Lagerinventar A/S er udvalget af plastkasser mangfoldigt og alsidigt. Det betyder, at du altid kan finde en plastkasse, der passer til dine behov. Kasserne kan nemlig bruges til alt mellem himmel og jord, og det handler derfor bare om at få valgt den rette plastkasse til netop dit lager.

Bestil dine plastkasser hos Hans Høj Lagerinventar A/S i dag

Hos HHL sælger vi plastkasser til både private og erhverv. Derfor har du også rig mulighed for at organisere dit private værksted med kasser her fra siden.

Lige meget om du køber ind til privat eller erhverv, får du gode priser her hos Hans Høj Lagerinventar A/S, hvor vi naturligvis også altid står klar med råd og vejledning i købsprocessen.

Jeg handler som