Produktkategorier
Andre

Solide truckværn til pallereoler på arbejdsplads
Vi udbyder en række af forskellige truckværn til dig som gerne vil have at dine pallereoler står sikkert og stabilt på arbejdspladsen.
Et truckværn sættes om dine pallereolers fødder og monteres derefter i jorden.
Der er forskellige måder til, hvordan du stabiliserer truckværn bedst i jorden.
Med truckværn om dine pallereoler, sikrer du både arbejdspladsen og dine medarbejdere, så der ikke forekommer unødvendige ulykker ved at reolerne kan vælte eller skades.

8 varer

Faldende orden
Tilbud 30%
Før 388,00 kr. Special Price 271,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud 30%
Før 476,00 kr. Special Price 333,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud 30%
Før 1.567,00 kr. Special Price 1.096,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud 30%
Før 2.172,00 kr. Special Price 1.520,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Restsalg
Før 147,00 kr. Special Price 29,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Vores valg af muligheder med truckværn
Hos os har du muligheden for at vælge i mellem flere forskellige truckværn.
Du kan få truckværn til en enkelt fod på pallereolen, hvilket giver dig mulighed for at bestemme hvorhenne og hvor mange truckværn du vil have på hver reol.
Derudover kan du få truckværn om hver gavl og du kan få truckværn til dobbelt gavl, hvis du har flere gavl side om side.
Vi tilbyder også påkørselsbeskytter til dine reoler i slagfast plast, samt beskyttelsesrør ved kollision, som du kan få i høje og lave versioner til arbejdsmiljøet.

 

Når trucks andre maskiner hver dag kører rundt på dit lager, opstår der helt naturligt en sikkerhedsrisiko. Det gælder både i forhold til trafik, men det gælder også i forhold til de reoler, du har installeret på dit lager.

Når pallereoler og lignende er installeret mange meter i højden, er der en potentiel fare for, at reolerne kan styrte sammen ved sammenstød med en trucks. Det kan potentielt lede til livsfarlige situationer, mens skade på materiel og produkter også er uundgåeligt.

Begge ting er du naturligvis interesseret i at undgå, og netop derfor er truckværn altid en god investering til lageret, hvor trucks kører side om side med høje reoler.

Et lovpligtigt krav

Når du installeret nye reoler på dit lager, skal reolerne igennem et lovpligtigt syn fra arbejdstilsynet. Under dette syn vil der ikke kun blive lagt vægt på, hvordan dine reoler er monteret, for der kigges også på, om du har installeret truckværn, og om de sidder rigtigt.

Arbejdstilsynet vil også kigge efter truckværn, når de kommer på besøg hos din virksomhed senere hen, og det er derfor altid vigtigt at have truckværn alle de rette steder.

Helt konkret er reglerne, at der som minimum skal være truckværn ved dine reolgavle i de områder, hvor trucks færdes i det daglige. De skal være fritstående, så de ikke er i kontakt med reolen.

Køb truckværn online hos HHL i dag

Her hos Hans Høj Lager Inventar A/S finder du altid et stort udvalg af truckværn til forskellige sammenhænge, så du kan beskytte lige netop de reoler, du gerne vil beskytte, og så du kan finde en løsning, der passer til indretningen på netop dit lager.

Alt dette får du skarpe priser her hos os, hvor du kan bestille i ro og mag online – så leverer vi direkte til din dør.

Jeg handler som