Produktkategorier
Andre

Magnetbånd og magnettape til lagerroler

 Vi har et bredt udvalg af magnetbånd og magnettape til reoler.    Vi tilbyder magnetbånd og magnettape i forskellige varianter, som kan bruges til forskellige former for reoler. Det er især praktisk at benytte dette ved fx pallereoler, lagerreoler og andre former for reoler i industrien.    Magnetbånd er praktisk og passer perfekt til pallereoler, kraftige lagerreoler og dækreoler. Magnetbåndet kan sættes fast på reolen med den magnetiske bagside. Der kan skrives på forsiden med fx en tusch. Dette er derfor en meget praktisk og fleksibel løsning. Vi tilbyder magnetbånd i forskellige længder.    Vi tilbyder også magnettape, som også har en magnetisk bagside. Forsiden er dog her klæbende, så der kan klæbes forskellige mærkater e.l. på. Magnettape tilbydes også i forskellige længder og passer til mange forskellige slags reoler.    Du kan kigge på de forskellige varianter af magnetbånd og magnettape, så du forhåbentlig finder det, du skal bruge. Du er velkommen til at kontakte os med henblik på flere informationer. 

3 varer

Faldende orden
Tilbud
Magnetbånd B40 mm. L30 m
Før 600,00 kr. Special Price 390,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Magnettape. L30 m
Før 595,00 kr. Special Price 390,00 kr.
Gå til produktet
Magnettape. L50 mm
8,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Magnetbånd til lageret

Hos os fører vi to forskellige former for magnetprodukter til dine lagerreoler. Magnetbåndet er godt til at hænge fast på dine lagerreoler, særligt hvis du gerne vil kunne skrive et varenummer, kundenummer eller lignende på reolen.

Det er en utrolig billig og let måde at ordne det hele på, og hvis der er stor udskiftning i varerne eller kunderne, så er det hurtigt ændret med det påklistrede bånd. Det er en langt lettere proces end at skulle til at lave skilte, som evt. skal hænge ned fra loftet, og kan være et forstyrrende element på arbejdspladsen. Al vores magnetbånd har nemlig en skrivebar side, modsat den magnetiske, hvilket også adskiller produktet fra vores magnettape, som ikke har en skrivebar side.

Magnettapen er for de mere komplekse beskeder

Magnettapen har derimod en magnetside og en klæbende side. Den klæbende side gør, at du ikke kan skrive noget på den, som med magnetbåndet, men du kan derimod hurtigt påklistre en besked eller en oversigt. Magnettapen er derfor at foretrække i en lang række scenarier, særligt hvis det er en kompleks besked der skal overdrages ved reolerne, eller en statistik der skal hænge nede på en magnetisk overflade.

At tegne en graf, eller en ordreseddel kan nemlig hurtigt vise sig at være en udfordring at skrive ned på magnetbåndet, hvorfor magnettapen er det perfekte modsvar. Vi har altså produkter til både simple beskeder i magnetbåndet, men også komplekse i magnettapen. Alle produkterne kommer i samme bredde, men længden varierer alt efter dit behov og budget. Er du i tvivl om hvorvidt magnetbåndet eller magnettapen er noget for dig og din virksomhed, så kan du altid forsøge dig med at bestille den mindste længde vi har, hvilket må siges at være en minimal investering at skulle ud i.

Jeg handler som