Produktkategorier
Andre

Dækreoler – til professionel opbevaring af dæk

Det kan være en træls fornøjelse at skulle finde plads til både sommerdæk og vinterdæk, eller dæk med eller uden fælge. Enten er de placeret dårligt og fylder for meget, eller også bliver dækkene beskadiget pga. dårlig opbevaring. Med en dækreol kan du opbevare dæk på en nem og smart måde, uden at du skal bekymre dig om, at dækkene fylder for meget eller bliver beskadiget. 


Hos Hans Høj Lagerinventar A/S har vi et væld af forskellige lagerreoler i vores udvalg, herunder dækreoler. Hos os finder du både stationære dækreoler samt dækreoler på hjul, der gør det nemmere at flytte rundt med reolen og dækkene, hvis behovet skulle opstå. Find den dækreol, du leder efter i vores udvalg herunder.

7 varer

Faldende orden
H2200 x L1600 x D0500 mm
2.790,00 kr.
Gå til produktet
H2000 x L3200 x D0400 mm
2.838,00 kr.
Gå til produktet
H2000 x L1550 x D0400 mm
1.204,00 kr.
Gå til produktet
H2000 x L3200 x D0500 mm
2.838,00 kr.
Gå til produktet
H2000 x L1550 x D0500 mm
1.204,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Dækreoler: Den professionelle løsning til opbevaring af dæk og fælge

Dækreoler er den professionelle løsning til opbevaring af dæk, hvor dæk og fælge opbevares på den bedst mulige måde. På reolen kan dækkene ikke rokke sig ud af stedet, dæk og fælge bliver ikke ridset, beskadiget eller deformeret, og samtidig er der orden på dækkene, da alle dæk er samlet på ét sted.

Dækreoler er i den grad med til at holde orden i dæk, uanset om det drejer sig om 4 eller 300 dæk. Opbevaringen af dæk bliver nem og overskuelig, da du let kan få et overblik over de forskellige dæk, fordi de er placeret lodret på reolerne. Dækreoler er aldeles smarte opbevaringsløsninger, da reolerne er lodrette, og højden på rummet bliver udnyttet. Reolerne er ligeledes lange og smalle, og du sparer dermed en masse plads i rummet. 

Reoler kommer i 2 forskellige dybder — en på 40 cm og en på 50 cm. Du kan desuden altid bestille tillægsfag til din dækreol i begge dybder, hvis du ønsker at forlænge din dækreol. 

Se også vores udvalg af andre typer lagerreoler

Foruden dækreoler finder du også et bredt udvalg af andre typer lagerreoler, der kan hjælpe dig med at sætte ting i system og holde god orden. Af lagerreoler forhandler vi bl.a. grenreoler samt stål- og arkivreoler. 

Grenreoler er en genial opbevaringsløsning, hvis du har brug for at opbevare lange genstande, som du eller dine medarbejdere skal kunne tage ned manuelt ved håndkraft eller ved hjælp af maskiner. 

Stål- og arkivreoler er reoler, der er den ideelle løsning til mellemstore eller små varer, der skal opbevares og organiseres på en nem måde. Disse reoler giver høj fleksibilitet ift. dit behov for opbevaring, fordi du let kan tilpasse dem. 

Kontakt Hans Høj Lagerinventar A/S for hjælp i dag

Hos Hans Høj Lagerinventar sætter vi en stor ære i at vejlede og hjælpe vores kunder bedst muligt i valg af opbevaringsløsning. Sidder du tilbage med spørgsmål til nogle af vores mange lagerreoler eller andre produkter i vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Alternativt kan du også kontakte os via vores kontaktformular, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt. 

 

Jeg handler som