Produktkategorier
Andre

Gør lageret mere sikkert med kabelbroer og vejbump

Imens det mest af alt lyder som noget, man ville finde ude på veje og stræder, så er vejbump og kabelbroer nogle af de mest effektive sikkerhedstiltag, som man kan foretage sig på et lager. Disse smarte små konstruktioner i blødt gummi, er med til at beskytte både de ansatte og de kabler og ledninger, der løber igennem lokalet eller bygningen.
Kabelbroer er beskyttende plastikbelægninger, som man kan placere over kablerne for at beskytte dem imod tunge køretøjer og andre former for belastning. Vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige modeller, der alle passer til forskellige længder og bredder af ledninger. Vejbump kan man opstille rundt omkring på lageret, for at tvinge maskinførerne til at holde farten lav, når de kører rundt indenfor blandt de andre ansatte. Vores vejbump er diskrete og fylder ikke særlig meget, og de kan derfor benyttes på alle typer af værksteder og lagerhaller – store som små.

11 varer

Faldende orden
Kabelbro. L1500 x B210 mm. Gul
1.990,00 kr.
Gå til produktet
Vejbump. Endestykke. Gul. L250 x B420 mm
490,00 kr.
Gå til produktet
Vejbump. Startstykke. Sort. L250 x B420 mm
490,00 kr.
Gå til produktet
Vejbump. Mellemstykke. L500 x B420 mm. Gul
570,00 kr.
Gå til produktet
Vejbump. Mellemstykke. Sort. L500 x 420 mm
570,00 kr.
Gå til produktet
Vejbump. Startstykke. L250 x B420 mm. Gul
490,00 kr.
Gå til produktet
Vejbump. Endestykke. L250 x B420 mm. Sort
490,00 kr.
Gå til produktet
Kabelbro. L300 x B835 mm. Gul
1.250,00 kr.
Gå til produktet
Kabelbro. L300 x B835 mm. Sort
1.540,00 kr.
Gå til produktet
Kabelbro. L680 x B835 mm. Gul
2.090,00 kr.
Gå til produktet
Kabelbro. L680 x B835 mm. Sort
2.090,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Gør arbejdspladsen sikker med vejbump 

Når der ikke er opsat vejbump, har folk det med at køre hurtigt, end hvad sikkert er. Det skyldes ikke nødvendigvis, at man prøver at gøre noget forkert, men det kan have farlige konsekvenser for de medarbejdere, der arbejder i området. Selv om man tænker, at man ikke kører hurtigt i forhold til sit eget læs, så foregår der altid mange ting på én gang på en stor arbejdsplads. Et vejbump er en sikker måde, at få medarbejdere eller gæster på arbejdspladsen til at sænke farten og undgå uheld, som kan være alvorlige, når man arbejder med større maskiner.

Hastighed over vejbump

Vejpumpene sænker hastigheden til ned omkring 20 km/t, og den giver desuden et signal for den kørende om, at man her skal huske at se sig om, når man kører i dette område. Vejbumpene bliver især brugt på de større værksteder, hvor der bliver kørt rundt med tunge materialer og på flypladser, hvor der hele tiden er en kuffet-vogn eller en bus med passagere, der skal køres rundt i flymylderet. Generelt er vejbumpene en vigtig sikkerhedsforanstaltning i de fleste industrielle områder

Pris på vejbump

Med vores vejbump kan du selv samle et vejbump med midterstykker i gul og sort og med ender. På den måde betaler du ikke en højere pris for en for stor vejbump elller den dobbelte pris for to mindre vejbump, hvis ikke de er store nok. Priserne ligger fra 483 kr til 558 kr for de langstidsholdbaare vejbump, der er lavet i et genanvendeligt materiale. Du betaler altså en lille pris for en stor sikkerhed, der kan holde i mange år fremover. Med vejbump fra os får du en smart og holdbar sikkerhedsløsning til et arbedjsområde, hvor sikkerheden er i top.  

Jeg handler som