Produktkategorier
Andre
Filtrer

Garderobeskabe

Hold orden i personalerum, omklædningsrum eller garderoben med disse praktiske garderobeskabe fra Hans Høj Lagerinventar. Skabene fås I forskellige størrelser og med forskellige antal skabe pr. sektion. De er nemme at montere, ligesom det er nemt at opstille dem ryg mod ryg i f.eks. omklædningsrum.

3 varer

Faldende orden
Tilbud
Omklædningsskab / Garderobeskab med 3 rum. Blå låger. På sokkel
Før 2.585,00 kr. Special Price 2.046,00 kr.
Gå til produktet
Garderobeskab med 2 rum. Gråt/Blå låge. Ekskl. ben
2.090,00 kr.
Gå til produktet
Garderobeskab med 2 rum. Gråt/Rød låge. Ekskl. ben
2.090,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Vores garderobeskabe giver de bedste muligheder for opbevaring

Det er som regel nødvendigt med nogle garderobeskabe på arbejdspladsen, som medarbejderne kan opbevare deres ting og sager i, både under og efter arbejdet. Vi har et stærkt sortiment af solide garderobeskabe i høj kvalitet, som sørger for at udnytte pladsen bedst muligt og samtidig kan holde på mange ting ad gangen. Vores sortiment af garderobeskabe og personaleskabe er særligt alsidigt, da det blandt andet inkluderer bestemte typer af skabe, heriblandt z-skabe, omklædningsskabe, skabe på sokkel og skabe på ben. Endvidere har hver type af garderobeskabene deres egne fordele og diverse andre træk, der giver dem andre muligheder end de andre typer, som forskelligt antal af rum, forskellige klassiske farver og alternative opbevaringsmuligheder indeni skabene. Disse mange slags af garderobeskabe og deres forskellige udformninger, gør også vores garderobeskabe til fleksible elementer, som kan følge din arbejdsplads dynamiske behov og ønsker. Uanset hvilke garderobeskabe, som du ender med at vælge i sidste ende, så får du de bedste muligheder for individuelle sammensætninger af skabene, så de passer lige præcis til det rum, som er valgt til dem. Vores garderobeskabe giver altså gode indretningsmuligheder og alternative løsninger til placeringen af dine skabe.

Gode omklædningsskabe til omklædningsrummet på arbejdet

På mange arbejdspladser er det nødvendigt med omklædningslokaler til medarbejderne, hvis de for eksempel arbejder i industri, produktion eller andet arbejde, hvor man let bliver snavset fra sine arbejdsopgaver. Det er også et spørgsmål om god sikkerhed, når medarbejderne får udleveret arbejdstøj, som skal sikre dem mod snavs, men også skader fra de materialer, som arbejdes med. De steder, hvor arbejdstøj bliver benyttet, undgår medarbejderne samtidigt at få skader på deres eget tøj i løbet af arbejdet. Medarbejderne har særligt arbejdstøj til at udføre deres arbejde i og derfor også et behov for at kunne skifte frem og tilbage mellem arbejdstøjet og ens private tøj, når man møder til sin arbejdsvagt og holder fri igen efter en arbejdsdag. Dette sørger et omklædningsrum for at give medarbejderne, og derudover også et sikkert sted at opbevare sine ejendele, når man arbejder. Hvis din arbejdsplads har brug for de helt rigtige omklædningsskabe til dette formål, så har vi det perfekte udvalg af gode omklædningsskabe til din arbejdsplads.

Personaleskabe og z skabe

Med vores personaleskabe bliver det nemt at holde orden og give mulighed for individuel opbevaring af tøj og personlige effekter for jeres personale. Skabene fås i forskellige størrelser, udformninger og med en eller flere skabe i hver enkelt sektion. Z skabe giver et super smart og funktionelt opbevaringsskab. Med et z skab bliver alt pladsen udnyttet på bedst mulig måde.

Jeg handler som