Produktkategorier
Andre

3 varer

Faldende orden
Tipcontainer lavtbygget. 550 l. RAL5019 Capri blue
7.790,00 kr.
Gå til produktet
Tipcontainer lavtbygget, 750 l. RAL5019 Capri blue
8.390,00 kr.
Gå til produktet
Tipcontainer lavtbygget. 900 l. RAL5019 Capri blue
9.390,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Lavbyggede tipcontainere til diverse materialehåndtering

Her hos HHL tilbyder vi alt inden for tipcontainere, og på denne side finder du et udvalg af lavbyggede tipcontainere. Disse tipcontainere har en lastevne på helt op til 1500 kilo, hvilket resulterer i, at de er utroligt praktiske til opbevaring af tunge materialer eller tungt affald. Når containeren skal tømmes, så kan den blive samlet op af næsten alle former for trucks eller samlere, som man kan finde på markedet. 
Udover dette, så har disse containere fået CE-mærket, hvilket vil sige, at de er produceret jævnfør de gældende EU-direktiver.
Containerne, som du kan finde på denne side, varierer i størrelse og pris. Den billigste og mindste container kan indeholde 500 liter, og den største af containerne kan indeholde 900 liter. 
Har du brug for andre typer af containere? Så kan du med stor fordel kigge dig omkring i menuen til venstre, hvor du kan finde et overblik over alle vores produkter her hos HHL. Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi besvare dine spørgsmål og assistere dig efter bedste evne.

Jeg handler som