Produktkategorier
Andre

Tipcontainere
Denne tipcontainer er konstrueret til håndtering med gaffeltruck.
Den kan stå direkte på gulvet og flyttes med gaffeltruck eller palleløfter.
Det er også muligt at tilkøbe hjul til vores tipcontainer, således at de kan flyttes med håndkraft.

Varer 1-12 af 52

Faldende orden
Side
pr. side

Hvordan fungerer en tipcontainer?
Den er bygget op på en bundramme, som har to kanaler, der passer til gaflerne på en gaffeltruck eller en pallevogn.
Oven på bundrammen er selve containeren monteret.
Den kan så rulle frem og tippe sin last af.
Vippecontainer er monteret med et håndtag for udløsning af tipfunktionen, men den kan også tippe ved at truckføreren køre op mod for eksempel en lastbilcontainer.
Herved presses en udløser plade på forsiden af vippecontainer og lasten tippes ud, uden truckføreren behøver at stå ud af sin gaffeltruck.
Det er både mere sikkert og bekvemt.

Hvad bruges en vippecontainer til?
Ofte bruges vippecontainer til affaldshåndtering, men den kan også fint bruges til råmaterialer som grus, eller materialer i en produktion.

Størrelser og farver
Vores tipcontainer lagerføres i blå og i størrelserne 150, 300, 600, 900 og 1100 liter. Men vi kan også levere i størrelse 1600, 2000, 2500 og 3000 liter.
Tipcontainer kan leveres i den farve du ønsker, men kan ret hurtigt leveres i blå RAL 5019, rød RAL 3020, hvid RAL 9010, orange RAL 2008, Gul RAL 1021, Brun RAL 8017, grøn RAL 6032, grå RAL 7042 og sort RAL 9005.
Vi har også lavt bygget tipcontainer og tipcontainer med låg.

Tipcontainere – effektiv håndtering af affald

En tipcontainer er som nævnt et populært valg, når det kommer til affaldssortering i virksomheden. Det er der mange gode grunde til, for en tipcontainer byder på mange fordele over andre former for affaldshåndtering.

Affaldshåndtering er en vigtig del af arbejdet på alle arbejdspladser, for der er ofte store mængder affald forbundet med produktionen i en virksomhed. Store mængder af affald skaber en udfordring, for det er ikke fordelagtigt at have store containere stående inden døre, hvor de tager værdifuld gulvplads.

En stor container er desuden svær at håndtere, og den er svær at få ind og ud af eksempelvis en mindre lagerhal eller et produktionsområde. Netop her tilbyder en tipcontainer et praktisk alternativ, da den har en rigtig god størrelse i forhold til at passe ind på eksempelvis et lager eller i en produktionshal.

Også når det kommer til både påfyldning og tømning, kommer containeren med mange fordele over andre typer af containere. Den har en god højde, hvorfor det er nemt at smide affald op i den, mens du med en gaffeltruck nemt kan køre containeren væk, når den er fuld. Her kan containeren nemt tømmes over i en større container, der holder parkeret udenfor, eller affaldet kan nemt deponeres andre steder via den smarte vippefunktion.

Du kan også påmontere hjul på din tipcontainer, så den kan flyttes rundt manuelt af en medarbejder, hvilket både giver stor fleksibilitet i produktionen samt i forbindelse med tømning, hvor bare en enkelt mand kan skubbe containeren ud og manuelt aktivere tipfunktionen.

Derfor sikrer en tipcontainer effektiv affaldshåndtering i virksomheden, hvorfor dine medarbejdere kan skrue ned for den tid og det besvær, de hver dag skal bruge på at håndtere affald.

Mange muligheder med en tipcontainer

Den praktiske vippefunktion i en tipcontainer kan også bruges i mange andre sammenhænge end ved affaldshåndtering. Derfor kan den også være det rette valg for dig, hvor du i andre sammenhænge har brug for en mindre container, der både kan flyttes rundt med en gaffeltruck eller manuelt på containerens hjul, og som nemt kan tippe tunge emner ud.

Køb din tipcontainer hos HHL i dag

Her hos HHL kan du købe din nye tipcontainer i dag. Vi giver dig skarpe priser og god kvalitet, og med det store udvalg kan du helt sikkert finde en, der passer til lige netop dine behov. Bestil i dag og få din tipcontainer leveret snart.

Jeg handler som