Produktkategorier
Andre

Tipcontainere til alle brancher og industrier

Vores tipcontainere til er designet til effektivt at opbevare, transportere og især tømme indholdet af dem. De er konstrueret så de kan vippes eller tippes for at aflæsse indholdet, hvilket gør dem særligt nyttige i industrier, brancher og fag hvor materialer skal flyttes og tømmes regelmæssigt, som fx inden for bygge- og anlægsbranchen, landbrug eller affaldshåndtering. 

Varer 1-12 af 52

Faldende orden
Side
pr. side

Tipcontainere med hjul giver øget mobilitet og fleksibilitet

Hos HHL har vi et stort udvalg af forskellige tipscontainere. Vi har både tipcontainere med bundtømning, åbne tipcontainere, tipcontainere med fladt låg, tipcontainere med højt låg, lavt-byggede tipcontainere samt tipcontainere med hjul. Det smarte ved sidstnævnte, tipcontainere med hjul, er at du ved at tilkøbe hjul til containeren også kan flytte den rundt via håndkraft og dermed ikke er afhængig af en gaffeltruck eller palleløfter. 

Det giver ekstra mobilitet, da containerne hurtigt og nemt kan flyttes til forskellige arbejdsstationer eller områder, hvor der er behov for dem, uden at skulle bruge en gaffeltruck eller andet løfteudstyr. Det medvirker, at arbejdsprocesser strømlines og effektiveres, da genstande, affald eller andre materialer kan transporteres uden at der først skal findes en gaffeltruck. 

Tipcontainere med hjul fungerer godt på stort set alle overflader, hvilket gør dem alsidige til forskellige arbejdsmiljøer. Samtidig forårsager de mindre skade på gulvet.

Endelig er der den fordel, at en container med hjul kan transporteres af alle, dvs. også af personer uden særlig certificering til at betjene en gaffeltruck. 

 

Håndtér store mængder affald og materialer med en tipcontainer til truck

Vi har naturligvis også et stort udvalg af tipcontainere til truck, som er designet til at blive håndteret og tømt ved hjælp af en gaffeltruck. 

Den primære fordel ved en tipcontainer til truck, som løftes, flyttes og tømmes ved hjælp af en gaffeltruck, er at det er muligt at håndtere store mængder affald, genstande eller materialer hurtigt og effektivt. Risikoen for skader, som der kan være forbundet ved at flytte materialerne manuelt, reduceres også markant. 

At flytte materialer og affald ved hjælp af en container til truck er også effektivt og tidsbesparende, da hele processen udføres fra førersædet af gaffeltrucken. Det betyder, at førerne ikke behøver forlade sin plads. 

Har du brug for flere containere, kan du desuden stable dem ved hjælp af en gaffeltruck, så de optager mindre plads.

 

Stort udvalg af tipcontainere hos HHL

Hos HHL finder du et stort udvalg af containere af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har tipcontainere som kan anvendes indenfor et væld af brancher, industrier og fag og i mange forskellige størrelser. Vi har tipcontainere i 600 liter, 300 liter, 150 liter, 900 liter og 1100 liter. Har du brug for endnu mere kapacitet, kan vi også levere det. 

Vi har selvfølgelig også containere i forskellige farver, hvilket fx kan være nyttige i affaldssystemer hvor forskelligt slags affald skal adskilles til genbrug eller særlig behandling.

Fælles for alle vores containere er, at de er lavet af robuste kvalitetsmaterialer, er enkle at tømme og betjene og kan indeholde en stor mængde materiale. 

Jeg handler som