Produktkategorier
Andre

Rullebaner

Hos HHL tilbyder vi forskellige løsninger inden for rullebaner. Dette kan blandt andet været et stativ med rulle eller rullebaner, som vi fører her hos HHL. En rullebane kan være utroligt praktisk, hvis du skal håndtere tunge objekter. Specielt i forbindelse med arbejdsopgaver inden for materiale- eller miljøhåndtering. Hver sektion af rullebanen har en specifik lastevne – forskellig fra model til model, læs mere på hvert produkt. Hver sektion af rullebanen indeholder et antal ruller, og det er yderst simpelt at sætte flere baner sammen, således at du når den længde, som tilpasser sig dit behov mest muligt. 
Hvis du er i tvivl omkring nogle af vores rullebaner eller stativer, så er du hjertelig velkommen til at tage kontakt til os, så kan vi afklare spørgsmålene, og vi kan hjælpe dig med at vælge netop det produkt, som afdækker dit behov bedst muligt.

2 varer

Faldende orden
Stativ med rulle
790,00 kr.
Gå til produktet
Fleksibel rullebane. 9 ruller
3.390,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Rullebaner gør transporten lettere

Når tunge objekter, f.eks. i form af tunge paller, skal løftes fra ét sted til et andet, kan det nogle gange være svært. Det gælder i den forbindelse om at skabe de bedste arbejdsbetingelser for dig selv og andre. I samme forbindelse er det en stor fordel med rullebaner. Disse findes med forskellig bæreevne og i forskellige størrelser og modeller. Her på siden kan du blandt andet købe en rulle på et stativ, som er en fordel, hvis du skal flytte tunge, men mindre ting.  Vi tilbyder desuden også deciderede rullebaner, som er enormt gode til at fragte større og tunge elementer. Et sådant arbejdsredskab kan være en enorm stor fordel, såfremt du arbejder med materiale- og/eller miljøhåndtering.

Skab rullebaner efter behov

Du kan sammensætte banerne, så de passer til dine behov og ønsker. F.eks. kan flere rullebaner sat i forbindelse med hinanden være en stor hjælp, når tunge paller eller lignende, skal transporteres over lidt større afstande. Du skal desuden ikke være bekymret for, hvorvidt det er besværligt at sætte flere baner sammen. Med de rullebaner, som du finder her på siden, er det ganske simpelt at sætte flere i forlængelse af hinanden. På den måde kan du skabe den længde baner, som giver de bedste arbejdsvilkår for dig. Når banen ikke skal bruges, kan du folde den sammen igen, så den fylder mindre. Det kan også være, at du pludselig har behov for færre ruller. I den forbindelse kan du ligeledes skubbe banen tættere sammen, så den passer til størrelsen på den genstand, du ønsker at transportere. En rullebane er således en fleksibel og justérbar løsning, der kan være en stor hjælp til at fragte tunge objekter. På den måde skåner du dig selv og din krop for evt. arbejdsskader ved løftningen.

 

Jeg handler som