Produktkategorier
Andre

Ståstøttestole

I oversigten herunder finder du hele vores udvalg, hvor der er stole i mange forskellige udformninger. Du finder både en ståstøttestol med ryg, men også modeller uden ryg eller bare med lændestøtte; der er kort sagt en ståstøttestol, der passer til alt.

4 varer

Faldende orden
Ståstøttestol. Sæde / ryg formstøbt plast
790,00 kr.
Gå til produktet
Ståstøttestol. Sæde/ryg i polstret nappa, Blå
990,00 kr.
Gå til produktet
Ståstøttestol. Sæde / ryg polstret uldstof. Blå
990,00 kr.
Gå til produktet
Taburet Trompet Omega. Med trompetfod
1.190,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Ståtstøttestole til arbejdsbrug

Vi tilbyder ståstøttestole i formstøbt plast og polstret støttestole med uldstof. Det er vigtigt at den rigtige posistion og arbejdsstilling på dit job. Derfor har vi udvalgt vores sortiment med omhu, og tilbyder forskellige former for ståstøttestole som er ergonomisk korrekte.

Her finder du en ståstøttestol, der passer til dig

Søger du en stol, der muliggør det for dig at få et kort hvil og følelse af komfort, i løbet af en hektisk arbejdsdag? Flyver du også rundt i en veksling af forskellige ærinder og kontorbordet? Så er du kommet til det rette sted. Hos HHL har vi et godt udvalg af ståstøttestole, hvor vi har fokus på kvalitet. Vores udvalg byder på alt fra sammenklappelige stole til stole med sædemekanisme. Vi har også forskellige lækre materialer – blandt andet formstøbt plast og postret uldstof. Her kan du helt sikkert finde en ståstøttestol, der passer til lige netop dine behov og præferencer!

Træf et valg, din krop vil takke dig for!

Med en ståstøttestol fra HHL behøver du ikke længere gå på kompromis med din krops velvære under en travl hverdag. Med denne slags stole skåner du din ryg og mindsker dermed sandsynligheden for at pådrage dig smerter i ryg, nakke og lænd. Så har du lyst til at gøre din hverdag nemmere, langt mere komfortabel og sundere? Så skal du da have dig en ståstøttestol! Gør dig selv en tjeneste – kig igennem vores udvalg af ståstøttestole og find den stol, der passer dig bedst. Din krop vil takke dig! Køb din ståstøttestol fra HHL i dag.

Jeg handler som