Produktkategorier
Andre

Praktiske og flotte kantinestole

Her på siden har vi samlet kantinestole, som både er flotte og praktiske, så du og dine medarbejdere kan sidde godt i frokostpausen. Alle stole har kraftigt stel, god siddekomfort, og er nemme at stable. Hvilken stol, der er den rigtige for jer, afhænger af, hvilken type kantine i har, og hvad i bruger den til.

7 varer

Faldende orden
Tilbud
Kantinestol HL3. Blå polster / sort stel
Før 369,00 kr. Special Price 319,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Kantinestol HL3. Sort polster / sort stel
Før 369,00 kr. Special Price 319,00 kr.
Gå til produktet
Kantinestol NL2. Formstøbt bøgetræ / alu stel
339,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Kantinestol VT3. Sort
Før 685,00 kr. Special Price 529,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Kantinestol VT3. Sort polster
Før 769,00 kr. Special Price 699,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Kantinestol VT3, Antracit
Før 685,00 kr. Special Price 529,00 kr.
Gå til produktet
Tilbud
Kantinestol VT3. Antracit polster
Før 769,00 kr. Special Price 699,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Kantinestole som passer til jeres behov

Er det en stor kantine, hvor kun medarbejdere kommer, er budgetvenlige stole med kraftige plastsæder uden polstring en god løsning. De super nemme at gøre rene, hvilket er en fordel, når der er mange stole, som skal holdes rene. Er det en mindre kantine, eller en kantine, hvor der også kommer kunder eller samarbejdspartnere, så er en polstret stol værd at investere i, fordi polstringen giver ekstra siddekomfort og et mere eksklusivt look. Men polstring er selvfølgelig sværere at rengøre end hårde, glatte overflader. Så har i en arbejdsplads, hvor risikoen for, at stolene bliver beskidte, er stor, så kan stole med ryg og sæde af træ også være en mulighed. De er flotte og gode at sidde i, og samtidig nemme at tørre over med en fugtig klud.

Kantinestole til store og små kantiner

I de virksomheder eller på de værksteder, hvor der er mange medarbejdere, der skal mødes til middag i kantinen, er det vigtigt, at kantinestolene er praktiske og samtidig gode at sidde på. Vores kantinestole kommer alle i et tidsløst design, der passer ind i de fleste kantiner. Desuden kan stolene let stables oven på hinanden, hvis der er brug for, at de skal pakkes væk over natten eller ved rengøring.

Praktisk design

Kantinestolene er designet på en måde, hvorpå de er praktiske at stable sammen og rengøre samtidig med, at de er behagelige at sidde på. Stolene af plastic kan let tørres af med en klud, og mange af disse stole er formet, så man sidder behageligt på dem, selv om de er lavet af et hårdere materiale. Nogle af stolene har et stofbetræk, så man kan sidde blødt og læne sig blødt tilbage også. Kantinestolene har altså alle et praktisk design, der gør, at de passer til alle slags kantiner – store eller små.

Stole til jeres kantine

Hvad enten du og dine medarbejdere nyder at sidde ude i det gode vejr eller tit flytter rundt med stolene i kantinen, så har vi de rigtige kantinestole til jer. De stole, der har et lille hul nederst i ryggen, er lavet sådan, at vand kan løbe ud, hvis det for eksempel begynder at regne. Spiser man tit uden for, så er disse stole gode, fordi de bliver tørre, så snart solen kommer frem igen. Rykker man meget rundt på stolene, kan man overveje at købe nogle stole, der foruden at kunne stable, har to huller øverst i ryglænet, så de er lette at flytte på.

 

              

Jeg handler som