Produktkategorier
Andre

arbejdsstole og værkstedsstole med god støtte

Det er nødvendigt med arbejdsstole på de fleste værksteder og lagerlokaler, hvor der arbejdes i forskellige stillinger i løbet af dagen. Nogle arbejdsopgaver udfordrer nemlig menneskekroppens fysik til at placerer sig anderledes end den er vant til, og kroppen får derved brug for sikker støtte ved disse positioner. Det er dog vigtigt, at det er en passende støtte, som giver den korrekt holdning for kroppen, så den ikke overbelastes eller skades på anden måde. Derfor findes der mange slags arbejdsstole, som alle har forskellige evner og derved støtter de rigtige steder i diverse situationer. Vores arbejdsstole sikrer en sund stilling for kroppen, mens den er siddende, da kroppen her gennemgår nogle kropslige positioner, som ikke er helt naturlige og derfor har brug for ordentlig støtte.

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Glidesko til Universalstol (Global). 5 stk. 25 mm plast til stålkryds
50,00 kr.
Gå til produktet
Taburet Trompet Sigma. Med trompetfod
735,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Solid. Lav
1.290,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Solid. Høj
1.590,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Solid. Høj
1.790,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Comfort. Lav
1.690,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Comfort. Høj
1.890,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Aktiv. Lav. Gråt uldstof
1.890,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Comfort. Høj
1.990,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Aktiv. Høj. Sort uldstof
1.990,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Aktiv. Høj . Blå uldstof
2.090,00 kr.
Gå til produktet
Universalstol Prestige. Lav
2.090,00 kr.
Gå til produktet
Side
pr. side

Ergonomiske arbejdsstole og værkstedsstole

En af de vigtigste faktorer ved gode arbejdsstole og værkstedsstole, er deres ergonomiske værdi, som kommer af det åbenlyst fordelagtige sammenspil mellem medarbejderens fysik, arbejdsopgaven og de objekter og redskaber, som hjælper medarbejderen til at løse opgaven på bedste vis. Dette betyder selvfølgelig, at opgaven løses optimalt i en god ergonomisk situation, altså hurtigst muligt uden besvær og forsinkelser, samtidig med, at medarbejderen og produkterne ikke lider nogen skade. Dette kommer naturligvis kun af produkter i højeste kvalitet, som er designet til formålet.

Arbejdsstole til en god pris

Ved at vælge dine arbejdsstole fra vores udvalg og sortiment, får du uden tvivl nogle af de bedste stole på markedet. Vores arbejdsstole er solide i struktur og materialer, dog også komfortable i brug, så du får den bedste kombination af begge dele. Selvom vores arbejdsstole er i god kvalitet, er de langt fra uoverkommelige i pris. Vi har sørget for, at du kan få dine arbejdsstole til en billig pris, så du ikke behøver at lede længere efter den gode kvalitet til de billigste priser.

Arbejdsstole – for en sund siddestilling og positur

Selv på et værksted eller et lager er der behov for arbejdsstole. Nogle arbejdsopgaver kræver nemlig, at man sidder ned i længere tid ad gangen, hvilket kan være udfordrende for kroppens fysik. Her kan en ordentlig arbejdsstol være yderst behjælpelig, da den går ind og giver den korrekte støtte til kroppen og sikrer en sund siddestilling. Hvilken stol man skal have fat i, afhænger af hvilke situationer, man skal bruge stolen til. Derfor har vi hos Hans Høj Lagerinventar A/S et varieret udbyd af arbejdsstole, så du kan finde de helt rigtige til din virksomhed.

Arbejdsstole i høj kvalitet

En arbejdsstol er rigtig god for folk, som skifter meget mellem siddende og stående arbejde, hvilken man jp typisk gør, når man arbejder på værksted eller lager. For at vores kunder skal undgå skader og skavanker som følge at deres arbejdsstillinger, sælger vi også kun stole af høj kvalitet. Hvis man sidder forkert, overbelaster man nemlig kroppen, hvilket kan resultere i smerter og i værste fald skader i fx nakke og ryg. Hos os går vi derfor meget højt op i, at alle vores arbejdsstole er designet til at kunne sides i, og gerne i flere timer og i forskellige stillinger uden, at kroppen lider nogen form for skade.

Bredt udvalg af arbejdsstole til fordelagtige priser.

Alle vores stole er solidt bygget, men de samtidig behagelige at sidde i. Så du behøver hverken at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Hos os finder du både arbejdsstole med og uden ryglæn, ligesom stolenes materiale kan fås i skum, uldstof og plast, og alt sammen til meget overkommelige priser. Det skal nemlig ikke være dyrt at sidde i en ordentlig arbejdsstilling, så man kan varetage sit job ordentlig og gerne så langt ud i fremtiden som muligt. 

Jeg handler som