Produktkategorier
Andre

Solide kantineborde

Her hos HHL vil vi gerne tilbyde dig et stort udvalg af solide produkter, og det er præcist, hvad du finder på denne side. Her tilbyder vi et kæmpe udvalg af kantineborde og tilbehør hertil. Vores skriveborde er både egnet til store og mindre kantiner, og vores udvalg giver også muligheden for at mixe og matche i forhold til dine ønsker. 
Her på siden finder du bordplader, som er fremstillet af forskellige materialer. Vores bordplader, som er fremstillet af antracit er belagt med et laminat, som er ridsefast, hvilket gør disse bordplader utroligt praktiske til kantiner og skoler mm.
Her hos os finder du også stoleophæng, som passer til bordene, således kan stolene nemt hænges op, hvilket skaber mere gulvplads. Herudover bliver det i høj grad nemmere at gøre rent under bordene, hvilket ofte er nødvendigt på steder som kantiner. 
Hvis du leder efter skriveborde, arbejdsborde eller andet, så finder du også nemt det her hos HHL. Du kan finde en oversigt over alle vores produkter i menuen til venstre og altid spørge, måtte du have spørgsmål.

7 varer

Faldende orden
Bordplade VT4. Antracit
790,00 kr.
Gå til produktet
Bordplade VT4. Bøg
790,00 kr.
Gå til produktet
Stoleophæng VT til 4 stole
1.090,00 kr.
Gå til produktet
Bordben (Sæt) VT4 / VT6. Silver
590,00 kr.
Gå til produktet
Bordplade VT6. Antracit
990,00 kr.
Gå til produktet
Bordplade VT6. Bøg
990,00 kr.
Gå til produktet
Stoleophæng VT til 6 stole
1.290,00 kr.
Gå til produktet
pr. side

Kantineborde til hverdagsbrug 

Hos HHL har vi kantineborde i alle afskygninger. Vi har kantineborde til den lille virksomhed, den mellemstore samt den store.Udover at kantinebordene findes i alle slags størrelser, så udarbejdes de også i forskellige materialer.Hos os fører vi primært kantineborde udarbejdet i antracit, og bøgetræ, da det er de mest slidstærke materialer på markedet, og vi ønsker at vores produkter skal kunne bruges i mange forskellige miljøer, og i mange år, uden at vise tegn på slid. Vær opmærksom på, at mange af bordene sælges uden bordben, hvilket ofte er en fordel, da du så selv kan sætte dit præg på bordet.

Kantineborde til en velfortjent pause

Når du skal vælge kantineborde, er det vigtigt at gå efter materialer, der holder længe samt et design, der er funktionelt. Uanset om du leder efter mange borde til en stor kantine i et større firma, eller om du leder efter borde til et hyggeligt opholdsrum, der fungerer som caféhjørne, så vil du hos os kunne finde en løsning, der passer dig. Afholdes der tit større arrangementer, firmafester mm. i kantinen, kan det være en god idé at købe ekstra kantinemøbler, der kan pakkes ud og sættes frem til de ekstra gæster, og som samtidigt matcher de eksisterende møbler.

Skab rammerne for en god arbejdsplads

En god arbejdsplads indebærer, at man kan tage et hvil i løbet af dagen og lade op, så man kan få fornyet energi til at gå i gang med dagens opgaver. Frokostpausen er en af dagens vigtigste pauser, og derfor er omgivelserne, som frokosten bliver indtaget i, også vigtige. Med de rigtige kantineborde kan du skabe en hyggelig og rolig atmosfære for dine medarbejdere og besøgende i kantinen, så de kan slappe af og tale med hinanden om stort og småt, mens de nyder deres frokost. En hyggelig og personlig stemning i kantinen lægger op til, at der bliver talt sammen, hvilket medvirker til, at medarbejderne lærer hinanden bedre at kende og skaber stærke relationer. Det er både til gavn for dem selv og deres arbejdsglæde og for arbejdspladsen generelt. Et godt socialt sammenhold er byggestenene for et succesfuldt firma.

Send et positivt signal med en elegant kantine

Med en elegant kantine sender du et signal til dine medarbejdere om, at de fortjener det bedste, selv når de tager en pause fra arbejdet og slapper af. Derfor kan det altid betale sig at gøre noget ekstra ud af omgivelserne i kantinen, og her spiller elegante kantinemøbler en stor rolle.

Jeg handler som