Sækkevogne i en uovertruffen god kvalitet og til beskedne priser

Hans Høj Lagerinventar A/S byder på et stort udvalg af sækkevogne i en sjælden god kvalitet og til de fleste formål. Mere end et dusin forskellige typer af sækkevogne, som eksempelvis til transport af dæk, modeller specielt konstrueret til trappekørsel, letvægtsmodeller med mere i forskellige prisklasser og i forskellige design som indebærer, at I altid kan finde sækkevogne hos os, som er særlig velegnet til jeres transport opgaver.

  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste
  pr. side

  Varer 1-10 af 18

  Side
  1. Sækkevogn. Blå - 250 kg

   Produkt nr.: 380120
   595,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  2. Sækkevogn. Blå - 250 kg

   Produkt nr.: 380125
   495,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  3. Sækkevogn. Blå - 250 kg

   Produkt nr.: 380118
   595,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  4. Sækkevogn med trappestige - 2 trin

   Produkt nr.: 380180
   495,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  5. Sækkevogn, letvægt. Small

   Produkt nr.: 380143
   395,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  6. Sækkevogn, letvægt. Medium

   Produkt nr.: 380146
   695,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  7. Sækkevogn, letvægt. Large

   Produkt nr.: 380149
   995,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  8. Sækkevogn. Aluminium. 125 kg.

   Produkt nr.: 008010
   790,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  9. Sækkevogn. 250 kg

   Produkt nr.: 570205
   690,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  10. Sækkevogn. Standard. - 250 kg

   Produkt nr.: 571305
   790,00 DKK Ekskl. moms
   Se mere
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste
  pr. side

  Varer 1-10 af 18

  Side

  Tag et kig her på vores hjemmeside, hvor I kan bestille direkte online til levering i løbet af nogle ganske få dage. Vi tilbyder troværdig og faglig korrekt rådgivning omkring valget af jeres nye sækkevogne, sikrer jer den rigtige pris og sørger efterfølgende for omhyggelig vejledning om sikker anvendelse af vores produkter.

  Sækkevogne fra Hans Høj Lagerinventar A/S - når kun det bedste er godt nok.

  Sækkevogne til de fleste formål i en uovertruffen kvalitet

  Velkommen som kunde hos Hans Høj Lagerinventar A/S, hvor I blandt andet kan finde sækkevogne til alle formål i en kvalitet, som vi til enhver tid kan stå inde for. Uanset om I skal transportere dæk, køre på trapper eller kun har brug for en letvægtsmodel, så kan vi tilbyde de helt rigtige sækkevogne til de helt rigtige priser.

  Se det store udvalg her på hjemmesiden og bestil gerne online allerede i dag, så har I jeres nye sækkevogne hjemme hos jer i løbet af få dage. Se også vores onlineavis katalog med gode tilbud og tilmeld jer gerne vores månedlige nyhedsbrev med mulighed for at modtage særlige introduktions- og kampagnerabatter.

  Den rigtige sækkevogn kan være en stor hjælp i hverdagen, når du skal transportere ting rundt, der er tungere, større og måske uhåndterlige at bære. En sækkevogn er nemlig ikke bare en sækkevogn. Med de rigtige tilpasninger og tilbehør, bliver sækkevognen eminent til lige præcis den arbejdsopgave, den er tiltænkt. Det letter for alvor arbejdet og mindsker slæbet.

  Derfor forhandler vi både helt almindelige og special-sækkevogne, der er udformet specielt til f.eks. at transportere tønder, kan bruges til at køre på trapper eller til at køre dæk med. Den rigtige sækkevogn er nemlig det halve arbejde. Så gå på opdagelse her på siden og find din nye, trofaste følgesvend i hverdagen.

  Sådan finder du den helt rigtige sækkevogn

   Har du brug for en sækkevogn? De fleste husejere har en stående i skuret eller garagen, da det er et uundværligt redskab. De fleste får brug for vognen på et eller andet tidspunkt og derfor kan man lige så godt være forberedt og anskaffe sig en, hvis man ikke allerede jer en. Sækkevogne bruges i bund og grund til at flytte ting med, så man ikke får ondt i ryggen. I forbindelse med flytning er det især rart at have en, da man kan stable ting og sager på den og nemt få det læsset på flyttebilen.

  Typer af sækkevogne:

  En sækkevogn er ikke bare en sækkevogn, da der findes mange forskellige modeller. Hvis man allerede ved hvad dens primære formål skal være, så er det typisk lettere at finde den rigtige model. Skal den bruges i forbindelse med flytning kan det være en god ide at vælge en model, som både kan have læsset små og store ting på sig. Formen på modellerne varierer efter hvad man skal have på dem. Man kan f.eks. få modeller specielt til dæk og tønder. Hvis den er til almindeligt hverdagsbrug derhjemme, så findes der også standard modeller, som man kan løfte lettere objekter på.