Grundet Coronavirussen er vi pt. lidt færre medarbejdere. Dette medfører at der kan være et par dages længere leveringstid samt at vi IKKE modtager besøgende uden forudgående aftale. Vedr. afhentning – vi kontakter dig når det er klar til afhentning! Vi takker for jeres forståelse. Venlig hilsen Hans Høj Lagerinventar A/S

14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Låg til ¼ plastkasser

Vores udvalg af låg til plastkasser, kommer fra dygtige producenter og leverandører, som har specificeret sig inden for fremstilling af industriel plastemballage. Dermed kan vi stå inde for vores gode produkter af højeste kvalitet. De fleste af lågene består af polypropylen, som er et virkelig robust materiale, der gør låget meget modstandsdygtigt over for slid og stød. Desuden er polypropylen modstandsdygtigt overfor syrer, kemikalier og både høje og lave temperaturer, hvilket gør det ideelt til fragt og opbevaring et hvilket som helst lager.
Lågene lægges løst oven på kassen, helt uden hængsler, men er alligevel konstrueret, så låget ligger stabilt oven på plastkassen. Låget medfører beskyttelse af indholdet mod ydre påvirkning og er derfor en god investering.

pr side
2 produkt(er)
Låg til 1/4 plastkasse / pallekasse. Grå

Låg til 1/4 plastkasse / pallekasse. Grå

Produkt nr.:
276499

36,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
2 produkt(er)
Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 35
DKK 37