14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Pallebure

Pallebure og pallerammer i mange størrelser med eller uden låg og med eller uden låge. Topkvalitet

Tag en tur rundt på vores hjemmeside og se blandt andet vores store og spændende udvalg af pallebure og pallerammer, vi har med garanti også lige præcis de pallebure og pallerammer, som I har brug for. El-forsinkede modeller, modeller med låge og modeller med mulighed for at anvende vores låg - udvalget er enestående og vores priser er så attraktive, at alle kan være med. Forskellige størrelser, nogle sammenklappelige og med eller uden trådkurv, vi har det hele og kan levere i løbet af nogle ganske få dage.

I er selvfølgelig velkomne til at bestille online eller kontakte os for yderligere information og hjælp, vi er til enhver tid parat til at vejlede jer i jeres valg af pallebure og pallerammer. Og så er vi heldigvis aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Gør et godt valg og vælg pallebure og pallerammer fra altid kvalitetsbevidste Hans Høj Lagerinventar A/S

Hos Hans Høj Lagerinventar A/S går man sjældent forgæves, vi har hele vores enorme sortiment på lager og kan normalt levere inden for nogle ganske få dage - også når det gælder vores store udvalg af pallebure og pallerammer.

Tjek gerne vores hjemmeside og se selv med egne øjne, hvad vi kan tilbyde af pallebure og pallerammer, det er nemlig ikke så lidt. Og tøv ikke med at kontakte os, såfremt I er i tvivl om noget eller blot ønsker yderligere information ud over den, som findes på hjemmesiden. Pallebure og pallerammer i topkvalitet til beskedne priser.

Læs mere om:
Lager reol og palle reol || Reoler til lager || Sækkevogne

Kategorier