Grundet Coronavirussen er vi pt. lidt færre medarbejdere. Dette medfører at der kan være et par dages længere leveringstid samt at vi IKKE modtager besøgende uden forudgående aftale. Vedr. afhentning – vi kontakter dig når det er klar til afhentning! Vi takker for jeres forståelse. Venlig hilsen Hans Høj Lagerinventar A/S

14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:
pr side
1 produkt(er)
Stålbokspalle. Varmgalvaniseret

Stålbokspalle. Varmgalvaniseret

Produkt nr.:
691007

3.490,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
1 produkt(er)

Stålbokse til materialehåndtering

Hos HHL tilbyder vi stålbokse og stålbokserpasser, som er varmgalvaniseret. Varmgalvanisering vil sige, at stålet er blevet dyppet i smeltet zink, hvilket giver materialet en pæn og yderst holdbar overflade. Varmgalvanisering sikrer dig et produkt, som er nemt at vedligeholde, da det stort set ikke er nødvendigt at vedligeholde det. Produkter, som er varmgalvaniseret, har en yderst høj holdbarhed og tager meget sjældent skade. 
Vores stålbokse er i forskellige størrelser og har en lastevne på helt op til 2000 kilo, hvilket resulterer i, at de er utrolig praktiske, hvis man skal opbevare tunge objekter. 
Disse stålbokse er desuden velegnede til opbevaring og/eller materiale- og miljøhåndtering på lageret og arbejdspladsen.
Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er det muligt at kontakte vores kundeserviceafdeling med spørgsmål.

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 3490
DKK 3491