Stort udvalg - altid fornuftige priser

14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:
pr side
4 produkt(er)
Industristøvsuger 15 l. 1000 W

Industristøvsuger 15 l. 1000 W

Produkt nr.:
380280

1.990,00 DKK Ekskl. moms:
Industristøvsuger 30 l. 1000 W

Industristøvsuger 30 l. 1000 W

Produkt nr.:
380281

2.190,00 DKK Ekskl. moms:
Industristøvsuger 60 l. 2 x 1000 W

Industristøvsuger 60 l. 2 x 1000 W

Produkt nr.:
380284

2.990,00 DKK Ekskl. moms:
Industristøvsuger 80 l. 2 x 1000 W

Industristøvsuger 80 l. 2 x 1000 W

Produkt nr.:
380287

3.190,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
4 produkt(er)

Industristøvsugere med stor kapacittet

En industristøvsuger er den almindelige støvsugers storebror, der med større sugeevne og større kapacitet kan klare alt det møg og skidt, der kan hobe sig op på et værksted, i en industrihal eller på en byggeplads. Det kræver naturligvis en støvsuger i en noget sværere og kraftigere kvalitet og med en motor, der er i stand til at levere den nødvendige sugeevne.
Men samtidig skal industristøvsugeren være lige så manøvredygtig og til at komme rundt med, som støvsugeren i privaten. Det mener vi, at vi har fundet den rigtige løsning på!

Industristøvsugere i 15 til 80 liter

Alle vores industristøvsugere er udstyret med stabile hjul, der sidder i hvert sit hjørne og fås i kapaciteter fra 15 til 80 liter. Så bliver det ingen sag at holde rent!

Gør rengøringen lettere med en industristøvsuger

Den ligner på nogle måder lidt en robot, men teknikken bag en industristøvsuger er faktisk både enkel og effektiv. Den er nemlig i bund og grund bare en støvsuger, som kan lidt mere end den normale støvsuger kan. Denne form for støvsuger er nemlig designet specifikt til industri. Industri er et bredt begreb, men i dette tilfælde dækker begrebet typisk over fabrikshaller, lagerbygninger, værksteder og lignende. Det er nemlig typisk disse steder at rigtig meget usædvanligt skidt og affald samler sig. Mange af de ting som ryger på gulvet her, er nemlig ting som en normal støvsuger ikke kan klare.

Skruer, sand, savsmuld, materialerester og lignende produkter. Dette er blot eksempler på de ting man kan risikere at støde på, når man skal gøre rent i en hal. Og det er her at en industristøvsuger virkelig viser sit værd. Støvsugerne kan fås i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter, men fælles for dem alle er en enorm sugekraft og en hårdførhed som gør, at de kan tåle at suge langt de fleste ting op. Dette gør rengøringsprocessen i de store industrihaller landet over langt hurtigere og lettere end de ellers ville have været det.

Gør rengøringen på arbejdet mere overskuelig med en industristøvsuger

Er du på en arbejdsplads, hvor der hurtigt ophober sig store mængder af støv eller snavs? Så kan det være relevant, at anskaffe sig en industristøvsuger. Med en denne type støvsuger er det muligt at få bugt med større mængder af snavs, hvis man eksempelvis arbejder på værksted eller lignende steder, hvor der hurtigt kommer store mængder af snavs.

Find den rigtige støvsuger til netop din arbejdsplads

Støvsugerne fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvor stort behovet er. Disse fås i helt op til 80 liter, og er lavet således, at de tåler større og grovere mængder af snavs, som eksempelvis savsmuld eller træsplinter. Støvsugerne varierer som oftest i pris, alt efter hvor mange liter, den skal kunne suge.

Derfor skal du vælge en industristøvsuger

Der er stor forskel på, om man benytter en industristøvsuger eller en almindelig støvsuger. En industristøvsuger kan som regel holde til en hel del mere, og kan ofte opsuge snavs, der både er vådt og tørt. Kort sagt er den bygget til mere rå og større materialer end en almindelig støvsuger, og kan dermed holde til mere uden at gå i stykker.

 

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 1990
DKK 3191