Plastkasser

Plastkasser til ethvert formål på lageret, industrien og andet. Se det hele hos Hans Høj Lagerinventar A/S

Tag en rundtur her i vores netbutik og se blandt andet vores store udvalg i plastkasser til lager, industri og meget andet. Vi har plastkasser til ethvert formål: pallekasser, småvarekasser, lagerkassetter, forrådsbakker, store kasser, plastpaller og meget andet. Kvalitetsprodukter, der holder til professionelt brug i mange år. Mange farver og mange størrelser - og så kan vi tilmed også byde på rullevogne og andet til plastkasserne.

Hos os kan I bestille online døgnet rundt, og vi har meget korte leveringstider, normalt maksimalt 2-4 dage, og vi leverer lige til din dør.  Er du i tvivl om noget eller søger plastkasser, som I ikke umiddelbart kan se i netbutikken så ring alligevel til os, vi finder sikkert en løsning, som er tilpasset jeres behov. Vores kundeservice er altid indstillet på at gøre alt for at hjælpe jer på b4edst mulige facon.

 

Se de mange flotte og prisbillige plastkasser online i netbutikken hos Hans Høj Lagerinventar A/S

Plastkasser i flere størrelser og til mange forskellige formål. Se det store og brede udvalg online i netbutikken hos Hans Høj Lagerinventar A/S - vi har det hele. Og ikke alene sælger vi plastkasser, vi sælger også stativer og rullevogne i forskellig udformning, som er tilpasset vores plastkasser. Alt i gennemført topkvalitet.

Bestil og betal sikkert online - jeres nye plastkasser leverer vi til jer i løbet af meget kort tid. I tvivl om noget? Tøv ikke med at kontakte vores hjælpsomme kundeservice.

 

 

Læs mere om:

Tipcontainere || Lagerkasser || Pallereoler